More

    Generaţie de „aur“ la CSM

    popice

    Performanţă remarcabilă reuşită la sfârşitul săptămânii trecute de popicarii de la CSM Satu Mare la Campionatul Naţional de tineret de la Tg. Mureş. Sportivii pregătiţi de Gheorghe Sabău au cucerit titlul de campion naţional atât la proba individuală, cât şi la cele de tandem şi de sprint.

    La turneu au participat 32 de popicari din toată ţara, Satu Mare fiind reprezentat de şase sportivi. Este vorba despre Darius Şoncodi, Vasile Maxim, Marius Lucuţ, Gabriel Lucuţ, Dumitru Zahari şi Ciprian Cubiţchi. Concursul a durat trei zile din cauza unor defecţiuni. Sala de la Tg. Mureş a rămas fără curent electric, iar pistele nu au mai putut fi utilizate. La capătul celor trei zile, popicarii de la CSM au obţinut patru medalii de aur, un record pentru popicele sătmărene.

    În prima zi a competiţiei Darius Şoncodi a cucerit titlul de campion naţional la individual, doborând 605 popice. La proba de tandem care s-a desfăşurat a doua zi, echipa alcătuită din Darius Şoncodi şi Vasile Maxim a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, după o evoluţie foarte bună a celor doi. Ziua a treia, ultima a competiţiei, a adus un nou titlu de campion naţional pentru CSM Satu Mare, Marius Lucuţ câştigând locul întâi la proba de sprint.

    Următoarea competiţie pentru sportivii de la CSM, finala C.N. pe echipe se va desfăşura în perioada 17-18 aprilie, la Ploieşti. Datorită acestor rezultate de la tineret, antrenorul Gheorghe Sabău dar şi sportivii se obligă să obţină din nou medalii preţioase.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE