More

    În drum spre medalii

    La Iaşi,  se dispută Campionatele Naţionale de lupte greco-romane la cadeţi. Delegaţia de la CS-Cetate Ardud, care numără nouă sportivi, a pornit la drum cu gândul la medalii.

    Dacă ar fi să analizăm, chiar dacă am putea fi acuzaţi de subiectivism, luptătorii de la clubul sătmărean sunt favoriţi la majoritatea categoriilor de greutate.

    Aşadar se vor bate pentru medalii Marius Bulgăr (39 kg), Cătălin Dângă (46 kg), Sabinel Lobonţ (50 kg), Peter Peck (59 kg), Mădălin Bulgăr (63 kg), Dănuţ Bulgăr (69 kg), Sandor Peck (76 kg), Gerhard Diczik (85 kg) şi Leinard Berei (100 kg). Iată că Mădălin Bulgăr vine după o operaţie la genunchi dar va lupta şi va încerca să câştige o medalie pentru a-i creşte moralul. Iar Berei tocmai a aflat că va participa în august la Jocurile Olimpice de Tineret din China.

    Azi vor intra pe saltele luptători la şase categorii de greutate, iar duminică alte cinci.
    Antrenorul de la CS Satu Mare-Cetate Ardud, Tudor Barbul, s-a arătat foarte încrezător în evoluţiile elevilor săi. „Avem o generaţie foarte bună. În mod normal, dacă nu se întâmplă ceva imprevizibil, ne vom întoarce de la Iaşi cu medalii şi titluri naţionale“.
    Daniel C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE