More

    Judo – Dora Kovacs şi Florin Faur, medaliaţi cu bronz la Naţionalele U 18

    Plecaţi pe banii lor la finala Campionatului Naţional Under 18 de la Deva, judoka de la CS Unio Satu Mare s-au întors acasă cu două medalii de bronz.

    Dora Kovacs (foto stânga) la 63 de kg, aflată la ultimul an la această categorie şi Florin Faur (foto dreapta) la 90 de kg, mai mic cu un an, au fost performerii care au încheiat competiţia pe locul trei. Cei doi au reuşit câte trei victorii prin ipon, pierzând câte un meci la limită. Din ce a declarat antrenorul Mihaly Terely, două mici greşeli au făcut ca medaliile să nu fie de aur. „Obiectivul a fost îndeplinit. Am obţinut două medalii, însă eu aş fi vrut să fie de aur. Din păcate acele mici greşeli comise de sportivi au făcut ca medaliile să fie de bronz“, a spus Terely. Dintre sportivii care au mai reprezentat CS Unio la finale îi menţionăm pe Mercedes Czerlau (57 kg) care s-a clasat pe locul şapte, iar Albert Troba (60 kg) şi Alex Groza (81 kg) nu au intrat în primii opt.

    Părinţii sportivilor şi antrenorii au fost cei care au făcut posibilă această deplasare încununată cu două medalii. La sfârşitul săptămânii, la Turnu Severin se desfăşoară finalele la Under 23, unde vor concura Dora Kovacs (CS Unio), Mihaela Faur (CS Unio) şi Cristian Şereş (CS Unio-CSM).
    D. Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE