25 April 2018

Kate Winslet va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Filed under: Life |

5

Actriţa britanică Kate Winslet va primi, pe 17 martie, la Los Angeles, o stea pe Bulevardul Gloriei – Walk of Fame – din Hollywood.

La ceremonia de dezvelire a stelei, care va avea loc în faţa Hotelului W Hollywood, de pe Hollywood Boulevard, vor fi prezenţi regizorul James Cameron, regizorul filmului „Titanic”, în care Kate Winslet a jucat rolul principal, şi actriţa Kathy Bates, colega de distribuţie a actriţei din acelaşi lungmetraj, informează contactmusic.com.

„Suntem atât de fericiţi că actriţa Kate Winslet va fi aici, pe faimosul nostru bulevard al viselor, primindu-şi steaua binemeritată. Am văzut-o pe Kate strălucind în atâtea roluri, iar fanii din întreaga lume au aşteptat cu nerăbdare sosirea acestei zile speciale”, a declarat Ana Martinez, producătoare ceremoniilor de pe Walk of Fame.

Kate Winslet, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută pentru interpretarea unor personaje feminine complexe, pe care le-a jucat într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din „Titanic”, Marianne Dashwood din „Raţiune şi simţire/ Sense and Sensibility” şi muza lui J. M. Barrie din „În căutarea Tărâmului de Nicăieri/ Finding Neverland”.

Actriţa britanică a fost preferata criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din „Cititorul/ The Reader” şi un Glob de Aur pentru rolul din „Nonconformiştii/ Revolutionary Road”, un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei soţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *