More

    Katie Holmes va fi protagonista propriului reality show culinar

    3

    Actriţa americană Katie Holmes poartă negocieri cu mai multe televiziuni prin cablu pentru a apărea în propriul reality show culinar, în timpul căruia va învăţa să gătească diferite reţete.

    Katie admiră modul în care Gwyneth Paltrow şi-a construit o carieră în domeniul gastronomic şi speră că ar putea fi o direcţie importantă pentru ea. O serie de posturi de televiziune prin cablu din Statele Unite ale Americii sunt interesate de emisiune, în care Katie va învăţa să gătească diferite reţete şi să pună pe picioare un serviciu de catering pentru copii“, a declarat o sursă pentru revista Grazia.

    Ştirea a apărut după ce Katie Holmes, în vârstă de 35 de ani, a publicat, pe o platformă de socializare, o serie de fotografii în care învaţă să prepare paste proaspete la Eataly, şcoala de gătit a maestrului bucătar Mario Batali din New York, împreună cu vechiul ei prieten, designerul Zac Posen, conform contactmusic.com.

    Actriţa americană ar fi primit mai multe sfaturi de la maestrul bucătar despre viitoarea ei emisiune, mai ales după ce a început să devină pasionată de gătit, cu doi ani în urmă.

    Totodată, Katie Holmes, care are o fetiţă de şapte ani, Suri, din căsnicia cu Tom Cruise, a creat recent o colecţie de haine, intitulată Holmes & Yang.

    Actriţa a divorţat de Tom Cruise în 2012, după şase ani de căsnicie.

    Katie Holmes a devenit cunoscută cu rolul din serialul de televiziune “Dawson’s Creek” şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul “Batman – Începuturi/ Batman Begins” (2005), dar şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE