More

    Maraton de muzică uşoară, populară şi dans de societate

    valeriu1

    Hipermarket-ul Auchan, în colaborare cu Nord Vest TV şi Gazeta de Nord- Vest, a organizat ieri seară spectacolul intitulat “Flori de cântec şi lumină” care a avut ca scop promovarea tinerelor talente sătmărene. Evenimentul, organizat în preajma zilei de 8 Martie, s-a desfăşurat pe parcursul a două ore în incinta magazinului şi s-a bucurat de aprecierea clienţilor.

    Recitaluri susţinute de tinere talente
    Spectacolul a fost prezentat de realizatorii TV Valeriu Ioan şi DJ Gabi, a debutat cu o melodie de primăvară interpretată de elevii din clasa a VII-a A de la Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” Satu Mare. Apoi s-a trecut la prezentarea tinerelor talente sătmărene, surorile Hermina şi Ştefania Hotca fiind primele invitate să cânte. Au urmat apoi o serie de interviuri realizate cu clienţii magazinului Auchan, după care tinerii dansatori de la Clubul de Dans Sportiv „Royal Dance”, Anamaria Luiza Dan şi Dragoş Hepcal au susţinut un scurt recital coregrafic.
    Spectacolul a continuat cu evoluţia surorilor Patricia şi Iulia Balaj, fiind urmată de recitalul tinerei Tincuţa Fernea. Apoi pe scenă au revenit din nou surorile Hotca.
    Chiar dacă este deja consacrată, interpreta de muzică populară din zona Oaşului, Maria Tripon, a fost invitată să susţină un recital în cadrul spectacolului de la Auchan, evoluţia acesteia fiind urmată de trupa “Andrei Kovacs”. După o nouă rundă de interviuri cu clienţii Auchan, elevii Kiss Olivia şi Kovacs Norbert, de la Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” din Satu Mare au interpretat o melodie în limba maghiară, după care a urmat evoluţia tânărului Andrei Popa, laureat la numeroase concursuri de muzică uşoară din ţară şi din străinătate.
    Bogdan Bratiş, cel mai aşteptat moment
    De departe, cel mai aşteptat moment al spectacolului a fost recitalul susţinut de sătmăreanul Bogdan Bratiş, elev al Colegiului Naţional “Doamna Stanca”, profilul Filologie şi, aşa după cum spuneau prezentatorii, cu bune abilităţi de comunicare dobândite în urma experienţei ca şi participant la diferite concursuri şi activităţi şi nu în ultimul rând ca şi concurent în cadrul concursului internaţional “X Factor”. Recitalul de excepţie susţinut de Bogdan Bratiş a fost răsplătit cu aplauze de public.
    După un regal maraton de muzică uşoară, populară şi dans de societate, prezentatorii au mulţumit organizatorilor şi tuturor celor implicaţi în organizarea acestui spectacol care a luat sfârşit după circa două ore cu un nou recital susţinut de finalistul “X-Factor”, Bogdan Bratiş.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE