More

    Muşchetarul Bogdan Dascălu şi-a apărat titlul la juniori

    floreta

    Chiar dacă centrul olimpic de floretă a fost mutat de la Satu Mare la Bucureşti, sportivii de la CS au reuşit un nou rezultat excelent la juniori, chiar în capitală. La proba individuală din cadrul Campionatelor Naţionale de floretă juniori, Bogdan Dascălu de la CS Satu Mare a reuşit să îşi apere titlul cucerit în sala Csipler anul trecut. În finală cu Vlad Poroşniuc de la Steaua, Dascălu s-a impus, dar nu fără emoţii. Floretistul de la Steaua a condus cu 6-1 (!) şi 12-7 (!), dar Dascălu a revenit şi şi-a adjudecat mult râvnita medalie de aur.

    Medalie de bronz a cucerit Sebastian Flucuş, alături de un alt stelist, Alexandru Georgescu. Benjamin Bodo a încheiat al şaselea, iar Alpar Bartok al nouălea. Din păcate Bogdan Dascălu va termina liceul şi cel mai probabil va lua şi el drumul unui oraş universitar, cum ar fi de exemplu Cluj Napoca. La această competiţie a mai participat un sătmărean, Szabolcs File, care acum se află în componenţa clubului clujean.

    Dascălu, Flucuş, Bodo şi Bartok vor alcătui şi echipa pentru întrecerile de azi. Şi la echipe CS trebuie şi poate să îşi apere titlul obţinut tot în faţa Stelei, atunci, la Satu Mare, floretiştii noştri impunându-se cu 45-43.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE