More

    Pe 25 mai va fi un nou vot de încredere pentru noi, cei care conducem

    ponta1

    Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că pe 25 mai, data alegerilor pentru PE şi a alegerilor parlamentare şi locale parţiale, va fi dat un nou vot de încredere pentru “noi, cei care conducem” şi pentru faptul că USL este proiectul politic cel mai important al momentului.

    “Avem de pregătit o campanie importantă pe 25 mai pentru PE. Avem candidaţi foarte buni cu care ne mândrim şi organizaţiile cele mai puternice. De asemenea, alegeri parţiale pentru câteva dintre colegii şi evident va fi un nou semnal important. Şi pentru CJ Argeş, şi câteva dintre primării şi Consilii locale. Practic, pe 25 mai va fi un nou vot de încredere pentru noi, cei care conducem, şi pentru faptul că USL, care a fost votată în 2012, este proiectul politic cel mai important”, a spus Ponta, în debutul şedinţei BPN a PSD, la care presa a avut acces.

    El a spus că ceilalţi actori politici mai vechi sau mai noi reprezintă proiecte ale preşedintelui Traian Băsescu care vor candida separat, acest lucru fiind problema lor. “Eu vă rog să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut. Am văzut că ieri reprezentanţi ai PPE, cu domnul Băsescu, au uitat cine a tăiat pensii, salarii, cine ne-a băgat pe toţi în criză. Din fericire, noi le aducem aminte”, a spus Ponta.

    Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a precizat că la Camera Deputaţilor sunt opt colegii unde se vor organiza alegeri, inclusiv în cel al fostului ministru Maria Grapini. Întrebat pe câte mandate mizează PSD, Zgonea a răspuns: “Pe toate. Dar avem parteneri de guvernare, mergem, cu ei, şi se împarte puterea între cei trei”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE