More

    Posturi de manageri vacante în cultura sălăjeană

    Postul de manager la Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Sălaj şi la Centrul de Cultură şi Artă al Județului Sălaj a fost scos la concurs, după ce mandatele actualilor şefi, respectiv Corina Bejinariu, la Muzeu și Daniel Săuca, la Centrul de Cultură, au expirat, ambii fiind pe funcții doar interimar.

    În cadrul ședinței de azi a Consiliului Județean Sălaj (CJS), consilierii judeţeni sălăjeni au aprobat, în unanimitate, caietele de obiective şi regulamentele de organizare şi desfăşurare a concursurilor de management pentru ocuparea celor două posturi.
    Astfel, în cazul Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, planurile de management şi dosarele de concurs pot fi depuse de candidaţi până cel târziu în data de 28 aprilie, în 7 mai urmând a fi anunţate rezultatele analizei planurilor de management. O zi mai târziu, planurile vor fi susţinute în cadrul unui interviu, pentru ca în 9 mai să fie anunţate rezultatele finale ale concursurilor. Dacă vor exista contestaţii, ele vor fi soluţionate până cel târziu în 16 mai.
    La Centrul de Cultură şi Artă Sălaj, depunerea dosarelor se poate face tot până în 28 aprilie, rezultatele finale fiind anunţate în 12 mai, iar eventualele contestaţIi soluţionate până în 21 mai.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE