More

    Ronnie O’Sullivan, ambasador mondial al snookerului

    3

    Eurosport a semnat un acord în exclusivitate cu Ronnie O’Sullivan, actualul campion mondial şi câştigător a numeroase turnee de Masters. Acesta devine astfel ambasador al snooker-ului la nivel mondial pentru a ajuta la promovarea acestui sport la nivel internaţional.

    Eurosport şi O’Sullivan (campion mondial de cinci ori) vor colabora la realizarea unei serii de programe exclusive dedicate snooker-ului, denumite “Ronnie Show”, în cadrul cărora vor fi analizate toate aspectele jocului. Magazinele, care vor fi difuzate în 54 de ţări din Europa, vor include avancronici şi rezumate ale turneelor, analiza tehnicii de joc, sfaturi pentru executarea loviturilor cu grad ridicat de dificultate, precum şi interviuri cu jucători de snooker şi alte staruri din sport.

    Primul episod din “Ronnie Show” va fi transmis marţi, 25 martie, în aceeaşi zi cu marea finala a circuitului PTC. Cu acest prilej Ronnie va analiza întregul sezon, inclusiv victoria sa extraordinară de la turneul de Masters din ianuarie, va vorbi despre abilităţile necesare acestui sport şi despre maniera unică în care îi place să joace snooker.

    Al doilea episod este programat pentru miercuri, 16 aprilie, când Ronnie se va afla în Sheffield. Cu această ocazie, îşi va reaminti de cel de-al cincilea titlu de Campion Mondial câştigat anul trecut, va analiza viitorul acestui sport la Star Snooker Academy din Sheffield şi va discuta cu câţiva dintre jucătorii asiatici stabiliţi aici. Ronnie va împărtăşi din nou câteva detalii tehnice specifice loviturilor complexe de snooker. “Ronnie Show” promite să ofere fanilor snookerului şi sportului în general un punct de vedere unic asupra acestei discipline atât de îndrăgite de Ronnie şi în acelaşi timp oportunitatea de a descoperi ce îl motivează, ce alţi jucători îl inspiră, cum vede jocul în acest moment şi cum a ajuns la faimoasele victorii care l-au ajutat să-şi construiască o carieră. Ronnie O’Sullivan a declarat, “Sunt cu adevărat încântat de acest nou proiect în cariera mea şi de oportunitatea de a colabora cu Eurosport, care încearcă să dezvolte interesul pentru snooker la nivel internaţional. “Acest proiect îmi permite să continui să joc, dar şi să fac ceva diferit. Eurosport ajută la dezvoltarea acestui sport în Europa, iar eu pot să explic abilităţile necesare acestui joc şi să împărtăşesc pasiunea mea pentru snooker unei noi audienţe, lucru care mă motivează cu adevărat. Am de asemenea şansa să vorbesc despre ce înseamnă să fii jucător profesionist de snooker şi să discut despre ceilalţi jucători participanţi la turneu. “Îmi doresc de ceva timp să fac această serie de magazine. Eurosport este cel mai bun mijloc prin care pot materializa această idee. Suntem cu toţii nerăbdători să începem.”

    Arnaud Simon, director de conţinut TV al Grupului Eurosport, a adăugat: “Ne dorim să colaboram cu cei mai buni experţi în sport. Când spui “Ronnie”, spui “snooker”; pentru milioane de fani din Europa este un superstar. Ne-am străduit foarte mult pentru a putea concretiza acest proiect şi pentru a putea produce o serie exclusivă de programe pe care să o oferim fanilor noştri pasionaţi de snooker, care reprezintă un număr în continuă creştere.”

    În calitate de ambasador, O’Sullivan va avea şi un blog pe eurosport.com pe parcursul Campionatului Mondial de Snooker din 2014. Eurosport transmite 19 turnee în fiecare sezon, inclusiv Campionatul Mondial şi toate turneele pe puncte, adunând peste 800 de ore de acţiune ÎN DIRECT şi peste 2000 de ore în total.

    Episodul 1:
    • marţi, 25 martie, de la 18.15 – prima transmisiune
    • miercuri, 26 martie, de la 24:00 şi duminică, 30 martie, de la 21:00 – în reluare
    Episodul 2 :
    • miercuri, 16 aprilie, de la 22:00 – prima transmisiune
    • joi, 17 aprilie, de la 21.30 şi sâmbătă, 19 aprilie, de la 11.30 – în reluare
    Orele pentru celelate transmisiuni vor fi comunicate la o dată ulterioară.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE