More

    Scarlett Johansson este însărcinată

    4

    Actriţa americană Scarlett Johansson este însărcinată cu primul ei copil, care se va naşte la sfârşitul acestui an.

    Scarlett Johansson, în vârstă de 29 de ani, este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac, din septembrie 2013. Cuplul nu a anunţat până în prezent data nunţii, informează contactmusic.com.

    Potrivit tmz.com, informaţia despre sarcina actriţei a fost confirmată săptămâna aceasta chiar de Dauriac – proprietarul unei agenţii de publicitate -, care a declarat pentru site-ul de ştiri mondene că Johansson este însărcinată în cinci săptămâni.

    Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divorţat în decembrie 2010. Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

    Remarcându-se la vârsta de 14 ani, după ce a jucat alături de Robert Redford în filmul “Îmblânzitorul de cai”, Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentaţi regizori din industrie, precum fraţii Joel şi Ethan Coen, Brian de Palma şi Christopher Nolan.

    Succesul mondial obţinut de “Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in translation”, de Sofia Coppola, în 2003, i-a adus premiul BAFTA şi i-a relevat talentul artistic în faţa lumii întregi, ajutând-o să devină apoi “muza” lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele “Match Point”, “Bomba zilei/ Scoop” şi “Vicky Cristina Barcelona”.

    A devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway “A View from a Bridge”.

    S-a remarcat în pelicule precum “Fata cu cercel de perlă”, “Cântec de iubire”, “Jurnalul unei dădace” şi “Cealaltă moştenitoare Boleyn”.

    În ultimii ani, actriţa americană a apărut şi în filme de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele “Răzbunătorii”/”The Avengers” şi “Iron Man 2”. Ea va începe să filmeze pentru “Lucy”, un thriller de acţiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor la “Captain America: The Winter Soldier”.

    Pe 28 februarie, Johansson a primit un trofeu onorific la cea de-a 39-a gală de decernare a premiilor César, echivalentul francez al Oscarurilor.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE