22 June 2018

Silvia Ruba, locul 5 la Naţionale

Filed under: Sport |

silvia-ruba

Sătmăreanca Silvia Ruba a reuşit sâmbătă o performanţă excelentă la Naţionalele de dans sportiv de la Iaşi. Împreună cu partenerul ei de la Rus Team Baia Mare, Vlad Robu, aceasta a reuşit să se califice în finală la clasa standard, categoria 11-12 ani.
Rezultatul e cu atît mai important cu cât Silvia a avut probleme serioase la genunchi ce i-au pus chiar sub semnul întrebării participarea la Naţionale. Un sprijin important în refacere şi recuperare l-a avut şi kinetoterapeutul Romulus Boţoiu care practic a repus-o pe picioare pe Silvia pentru acest concurs. De remar­cat că şi partenerul Silviei, Vlad Robu, e pe jumătate sătmărean, chiar dacă locuieşte şi se antrenează la Baia Mare.

Tatăl lui Vlad e sătmărean get beget şi fost absolvent al Colegiului Mihai Eminescu. De remarcat şi evoluţiile bune reuşite de cele două perechi de la Royal Dance Club. Chiar dacă s-a aflat abia în primul an la categoria 11-12 ani, perechea Oana Bumba- Ciprian Mariţa a terminat pe locul 16 din 40 de perechi, în vreme ce la categoria 12-13 ani Eduard Ignat –Nadia Nyiki a intrat în sferturi din 44 de perechi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *