More

    Sudul a învins Nordul la All Star Game 2014

    all-star

    Baschet cu zâmbetul pe buze, fără încrâncenare și cu multe faze spectaculoase. Aceasta a fost rețeta unei seri reușite, vineri, la Târgoviște, la ALL STAR GAME-ul Ligii Naționale feminine.

    Chiar dacă nu își reveniseră complet după înfrângerea din semifinala de miercuri din Cupa României, dâmbovițenii au arătat că știu și pot fi gazde perfecte pentru astfel de evenimente… Artificii, jocuri de lumini, premii, confetti și multe surprize pentru spectatori. În plus un baschet agreabil pe parchetul Sălii Sporturilor oferit de cele mai bune jucătoare ale Ligii Naționale feminine. Printre ele și sătmărencele Andreea Orosz de la CSM și Flavia Ferenczi de la U Cluj. Iar pe banca Nordului a stat și antrenorul CSM-ului, Petru Eleș. Până la urmă a câștigat Sudul, dar sincer rezultatul a contat mai puțin…Andreea Orosz și-a trecut în cont 8 puncte, Flavia Ferenczi -10. “Sudistele” s-au impus cu 68-61 (26-25, 14-20, 10-0, 18-16), într-un spectacol deosebit realizat de componentele ambelor formaţii, pentru spectatorii ce s-a aflat în sala din Târgovişte. Britney Jones (CSM Târgovişte) a cucerit titlul de MVP, plus trofeul pentru slam-dunk, Romina Filip (Galaţi) a fost desemnată Miss All Star Game, iar Monica Brosovszky Boriga (Univ Goldiş ICIM Arad) s-a impus în concursul aruncărilor de 3 puncte. ”Mă bucur foarte mult că am participat la această sărbătoare a baschetului feminin. Ne-am simțit minunat și cred că după un sezon regulat foarte strâns aveam nevoie de astfel de momente de relaxare”, a spus Andreea Orosz, căpitanul echipei CSM Satu Mare. Aflat în premieră în calitate de antrenor la All Star Game, tehnicianul CSM –ului, Petru Eleș a recunoscut că s-a simțit onorat că a primit cele mai multe voturi pe site-ul federației.

    ” E o recunoaștere poate a faptului că la Satu Mare am lucrat anul aceasta mai mult cu românce. Dintre echipele din play off , noi avem în lot cele mai puține straniere. A fost o propagandă bună pentru baschet și mă bucur că noi am reprezentat CSM Satu Mare cu cinste acolo” a spus Petru Eleș. Prezent și el la eveniment, președintele secției de baschet de la CSM, Florin Mureșan speră ca pe viitor să putem organiza și la Satu Mare acest eveniment. ”

    Iubitorii de baschet din Satu Mare ar merita o astfel de sărbătoare. Cred că avem toate condițiile și organizatoric am face față. În plus ar fi și o promovare excelentă pentru oraș. Poate încercăm la anul…” a spus oficialul sătmărean. După All Star Game, urmează în această săptămână primele dueluri din play off. Miercuri sunt programate primele meciuri dintr- o serie de trei…CS U Alba Iulia- CSM Alba Iulia, CSM Târgoviște- Olimpia Brașov, BC ICIM Arad-Danzio Timișoara și Sepsi Sfântu Gheorghe- BC Alexandria.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE