More

    Uite ce fund apetisant are sotia lui Razvan Fodor, imbracata in colanti!

    11

    De aproape patru ani, Razvan Fodor are acasa o sotie superba, pe care pana acum a cam tinut-o departe de ochii curiosilor. Zilele trecute, insa, am avut ocazia sa o admiram pe Irina in toata splendoarea ei, cand a iesit cu rolele in parc.

    Atunci cand o vezi pe Irina Fodor, iti vine cu greu sa crezi ca a dat nastere unui copil, care implineste in curand trei ani. Sotia lui Razvan Fodor arata mai bine decat multe adolescente din ziua de azi, iar acest lucru se vede si in imagini.

    Zilele trecute, bruneta a iesit in parcul din apropierea casei, sa se dezmorteasca putin la o plimbare cu rolele. Irina nu s-a despartit nicio clipa de telefonul mobil, la care a vorbit incontinuu, semn ca avea treburi serioase de discutat. Sau probabil ca asa i-a trecut timpul mai repede!

    In timp ce se plimba, sotia lui Razvan Fodor a savurat un covrig, pe care mai intai l-a analizat pe toate partile, gandindu-se probabil la caloriile pe care le contine acesta. A cedat, insa, tentatiei, dar soarta a facut ca in cele din urma sa il scape pe jos, asa ca silueta ei nu a avut prea mult de suferit.

    La un moment dat, bruneta s-a aplecat cateva clipe, oferind tuturor o imagine de neuitat. Posteriorul ei lucrat a fost indelung admirat de cei care au avut fericirea sa se afle in zona.

    De luni va deveni colega lui Cabral

    Dupa plecarea lui Mircea Solcanu de la pupitrul “Povestirilor de Noapte”, postul de coprezentator a ramas liber. Din 24 martie, Irina Fodor va fi noua colega de emisie a lui Cabral, cei doi prezentand seara de seara cele mai noi intamplari din viata vedetelor.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE