20 April 2018

Un liceu din Statele Unite a interzis colantii si pantalonii pentru yoga

Filed under: Life |

2

Un liceu din orasul Petaluma, in statul California, a declansat o adevarata dezbatere in presa americana dupa ce i-a anuntat pe parinti ca fetele nu au voie sa poarte la scoala colanti, jeans skinny si pantaloni pentru yoga.

Administratorul scolii le-a anuntat saptamana trecuta pe fetele din liceu ca nu au voie sa vina cu pantaloni foarte mulati pentru ca le distrag atentia baietilor, relateaza postul TV local, KTVU.

„Eu ma imbrac doar cu astfel de pantaloni, practic nu mai am voie sa port la scoala nimic din garderoba mea. Toata lumea s-a enervat” a declarat o eleva.

„Nu este corect ca noi sa avem restrictii la haine, iar baietii sa fie lasati sa poarte ce vor” a sustinut o alta eleva.

Unii parinti au fost si ei deranjati de aceasta decizie. „Nu e vina fetelor noastre ca baietii nu se pot controla” a declarat mama unei eleve.

Administratorii liceului au refuzat sa comenteza scandalul, insa le-au trimis un mesaj tuturor parintilor in care le-au explicat noua regula.

In ciuda deciziei, elevele s-au rasculat si au continuat sa poarte pantaloni mulati si colanti. „Baietii trebuie sa invete sa respecte femeile, indiferent de ce poarta acestea, este o treaba serioasa” a declarat una dintre fete.

Scoala a amenintat ca le va trimite acasa sa se schimbe pe elevele care incalca regula.

One Response to Un liceu din Statele Unite a interzis colantii si pantalonii pentru yoga

  1. oricum femeia este f frumoasa si orice femeie este f frumoasa in stilul ei

    alexandru
    25 martie 2014 at 21:03
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *