24 April 2018

Un nou spectacol de teatru, la Zalău

Filed under: Actualitatea Salajeana |

În organizarea Primăriei Municipiului Zalău și a Casei Municipale de Cultură, trupa „Iosif Vulcan“ a Teatrului „Regina Maria” din Oradea revine în faţa zălăuanilor cu spectacolul de teatru „8 femei“. Piesa se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, joi, 20 martie, începând cu ora 18.00, iar biletele se găsesc la sediul Casei Municipale de Cultură din Zalău. Preţul unui bilet este 10 lei.

Piesa jucată și la Zalău este o comedie poliţistă de Robert Thomas, în regia artistică a lui Radu Nichifor şi pusă în scenă de Oana Cernea. Acţiunea se petrece în anii 1950, într-o vilă burgheză dintr-un mediu rural idilic, în ajun de Crăciun, cu zăpadă abundentă. În interior, o tragedie: Marcel, bărbatul casei, este găsit mort – iar vinovatul nu poate fi decât cineva din interior. Una dintre cele 8 femei e vinovată. Toate mint cu privire la programul lor din ziua respectivă, dar se pare că toate ar fi avut un motiv să comită crima. Sau aproape toate…

Distribuția: Mamy – Corina Cernea, Augustine – Elvira Platon Râmbu, Gaby – Lucia Rogoz, Pierrette – Angela Tanko, Madame Chanel – Anca Sigmirean, Louise – Denisa Vlad, Suzanne – Anda Tămășanu, Catherine – Georgia Căprărin.
Iulian Duma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *