More

    Vârstnicele, sărbătorite de 8 Martie la Odoreu

    senioare

    Doamnele vârstnice din comuna Odoreu au avut parte ieri de o surpriză plăcută fiind sărbătorite de bărbaţi în cadrul unei mese festive ce a avut loc în incinta fostei grădiniţe din localitate. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Locală a Persoanelor Vârstnice “Seniorii” Odoreu, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Odoreu.

    Înainte de începerea evenimentului, tinerii social-democraţi odoreni, împreună cu primarul Dumitru Pop, le-au vizitat pe senioare, cărora le-a cântat “La Mulţi Ani”, după care le-au înmânat câte un trandafir roşu de ciocolată. Apoi, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor din Odoreu, Ioan Ardelean, a declarat că această manifestare are ca scop sărbătorirea tuturor femeilor vârstnice din comună. “Le apreciem pe doamnele noastre şi considerăm că trebuie respectate. Chiar dacă ne aflăm în post, am considerat că de Ziua Femeii să organizăm acest moment festiv, având şi sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Odoreu”, a spus Ioan Ardelean.
    De asemenea, primarul Dumitru Pop le-a transmis senioarelor din Odoreu toate gândurile sale bune, precum şi cele mai calde urări de bine. “Vă doresc o primăvară frumoasă, plină de soare, multă sănătate şi bucurii”, a spus primarul Pop.
    Femeile au fost răsplătite cu o masă bogată într-un cadru festiv, acestea declarându-se plăcut surprinse atât de vizita celor tineri cât şi de cea a primarului Dumitru Pop.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE