22 July 2018

Adrian Pricop: “Vrem să promovăm în prima ligă“

Filed under: Sport |

vaida

Performanţa reuşită de echipa de volei de la CSM Satu Mare, care s-a calificat la barajul de promovare nu a rămas fără ecou la federaţie. Trei dintre fetele pregătite de Adrian Pricop au fost convocate la echipa naţională de volei junioare. Aşadar, de duminică, Beata Vaida, Alexandra Mişca şi Adriana Matei se vor afla la Chiajna, alături de celelalte junioare. Echipa se va pregăti pentru participarea la Campionatele Europene din Olanda, care vor avea loc la sfârşitul lunii, între 24 şi 28 aprilie.

Invitat în studioul Nord Vest TV, antrenorul Adrian Pricop a ţinut să mulţumească Primăriei şi Consiliului Local pentru sprijinul acordat fără de care nu s-ar fi ajuns la această performanţă. “Mergem încrezători la baraj şi sincer, atât eu cât şi fetele ne dorim foarte mult promovarea în premieră în Divizia A 1. Cred că acest lot împreună cu 3-4 jucătoare cu experienţă poate face faţă pe prima scenă a voleiului românesc. Cum ar fi să vedem Dinamo, Bacău, Blaj sau Craiova jucând la Satu Mare?“ a declarat Pricop.

Deşi abia în clasa a X-a, Beata Vaida (foto) a primit deja oferte din Statele Unite ale Americii. Este vorba despre universitatea americană din Myrtle Beach, Carolina de Sud. Înseamnă că după ce va termina liceul la Satu Mare, voleibalista din Satu Mare ar putea lua drumul Americii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *