More

    Apa trece pe primul loc în seria A

    liga-4

    În Sâmbăta Mare, echipele din fotbalul judeţean au evoluat în cadrul etapei a 23-a din Liga a IV-a, ceva mai devreme, de la ora 12.00.

    Nu s-au înregistrat surprize notabile în cele două serii, doar echipa pregătită de Dacian Nastai, Talna Oraşu Nou, a trecut pe locul trei în seria A. Însă echipa şi-a amânat meciul cu Energia Negreşti, astfel, Victoria Apa trece pe prima poziţie după victoria cu 4-0 de la Medieşu Aurit. Turul Micula nu a jucat sâmbătă, asta pentru că Prietenia Crucişor nu s-a prezentat la meci şi, cel mai probabil, va câştiga partida la masa verde, urmând să ocupe locul doi, cel puţin până Oraşu Nou îşi va disputa restanţa. Să aşteptăm însă şedinţa Comisiei de Disciplină.

    În seria B, primele trei clasate continuă să meargă cap la cap. Someşul Oar a trecut cu 7-0 de Unirea Pişcolt, Schwaben Cămin a învins cu 8-0 pe Stăruinţa Berveni, iar Viitorul Vetiş a învins în deplasare Unirea Tăşnad cu 3-1. Astfel, Oarul, Căminul şi Vetişul se menţin în fruntea clasamentului seriei B, fiecare cu 58 de puncte, fiind despărţite doar de golaveraj.

    Daniel Chiorean

    5

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE