17 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

Atacaţi cu coasa în propria casă

Filed under: Locale |

Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare au fost solicitaţi luni să intervină pentru a aplana trei scandaluri izbucnite în judeţ. Astfel, la Turulung, o femeie a sesizat Poliţia despre faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns în locuinţa femeii, având asupra sa o coasă şi după ce a spart uşa de acces în locuinţă , le-a provocat soţului şi cumnatului acesteia răni superficiale prin tăiere. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru săvărşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere.

Un alt scandal a avut loc în localitatea Hrip, unde, tot pe fondul consumului de alcool, Vasile R. l-a lovit pe Nicolae P. cu un ciocan în zona capului, după ce cel de–al doilea l-ar fi lovit cu palmele pe primul. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde medicii au stabilit că leziunile suferite nu i-au pus viaţa în pericol.

Tot luni, pe păşunea de la marginea satului Ady Endre a avut loc o altercaţie, în cadrul căreia un tânăr în vârstă de 25 de ani i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei şi pe corp unui tânăr de 18 ani, provocându-i leziuni.Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare unde a rămas sub supraveghere medicală. Incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale intervenite între cei doi. Agresorul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.
Pavel Prodaniuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *