20 April 2018

Atletico-Chelsea şi Real-Bayern în semifinalele Ligii

Filed under: Sport |

trageri

Au avut loc tragerile la sorţi pentru semifinalele Ligii Campionilor şi Europa League. Şocul semifinalelor are loc între Real Madrid şi Bayern Munchen, principalele favorite pentru cîştigarea trofeului în cea mai importantă competiţie intercluburi.

Real Madrid – Bayern Munchen
Pep Guardiola se întoarce pe Santiago Bernabeu în cel mai tare meci din această fază a competiţiei. Realul caută a 10-a Ligă a Campionilor din istorie, încă e prinsă într-o luptă dificilă pentru titlul din Primera şi are de înfruntat Barcelona în finala Cupei Spaniei. De cealaltă parte, Bayern a terminat repede cu Bundesliga şi s-a concentrat pe cea mai tare competiţie europeană. Însă, echipa lui Guardiola nu a strălucit împotriva lui Manchester United, în sferturi, acolo unde a rezolvat calificarea după un 3-1 pe Allianz Arena. În condiţiile în care Ronaldo ar putea absenta în meciul tur, Bayern pleacă drept favorită.

Atletico Madrid – Chelsea
Diego Simeone şi Jose Mourinho sînt doi dintre antrenorii cu personalitate la cel mai înalt nivel din fotbalul european. Argentinianul i-a furat Cupa Spaniei portughezului, chiar pe Bernabeu, iar Mourinho are nevoie de toată inspiraţia pentru a ajunge în finală. Cum atît Chelsea, cît şi Atletico sînt prinse în lupte interne pentru titlu, meciul va fi unul al supravieţuirii. Fernando Torres se întoarce pe terenul primei iubiri şi speră să îl poată duce pe Mourinho în a treia finală UCL din carieră.

Manşa tur a partidelor se joacă pe 22-23 aprilie, respectiv returul pe 29-30.
Semifinalele Europa League
FC Sevilla – Valencia
Benfica – Juventus
Semifinalele se joacă pe 24 aprilie şi 1 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *