22 June 2018

Binefăcători sărbătoriţi la Tăşnad

Filed under: Locale |

IMG_1054

Pentru întreaga sa activitate caritabilă, preşedintele Asociaţiei “Freunde Fur Romanian”, Werner Kessler, a primit miercuri o diplomă de excelenţă din partea Primăriei Tăşnad. Acesta s-a aflat la Satu Mare alături de o bună parte din echipa sa, vizita fiind prilejuită de aducerea la Secţia Exterioară Tăşnad a Spitalului Judeţean Satu Mare de ustensile şi aparatură medicală.

Momentul solemn s-a desfăşurat în sala “Caritas Catolica” din Tăşnad, la eveniment fiind prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, primarul oraşului Tăşnad, Vasile Mitraşca, conducerea Spitalului Judeţean precum şi a Secţiei Exterioare Tăşnad. Astfel, Adrian Ştef a punctat faptul că prioritar pentru instituţia pe care o conduce este reabilitarea infrastructurii sistemului de sănătate din judeţul Satu Mare şi, în măsura în care este posibil, a cerut ajutorul Asociaţiei “Freunde Fur Romanian”. Vicepreşedintele Mircea Govor a mulţumit asociaţiei pentru ajutorul acordat comunităţii şi secţiei de spital din oraşul Tăşnad. De asemenea, medicul Monica Sejk a mulţumit reprezentanţilor Asociaţiei “Freunde Fur Romanian”, în special preşedintelui Werner Kessler, pentru toate actele caritabile realizate.

Primarul Vasile Mitraşca a mulţumit asociaţiei pentru ajutorul acordat atât din partea Primăriei Tăşnad cât şi din partea întregii comunităţi, apoi i-a oferit lui Werner Kessler o diplomă de excelenţă în semn de preţuire pentru întreaga sa activitate şi câte o diplomă de merit celorlalţi membri. Preşedintele Asociaţiei “Freunde Fur Romanian”, Werner Kessler, a mulţumit pentru distincţia primită şi a promis că va reveni la Satu Mare de câte ori va avea posibilitatea şi va continua să ajute secţia din Tăşnad. Momentul solemn s-a încheiat cu o cină festivă.
Florin Dura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *