21 June 2018

Boston: Sute de persoane evacuate, după descoperirea unor rucsacuri suspecte în apropiere de locul atentatelor de la maraton

Filed under: Externe |

1

Sute de persoane au fost evacuate, marţi seara, la Boston, în nord-estul Statelor Unite, după descoperirea a două rucsacuri suspecte în apropiere de locul atentatelor de la maraton, comise în urmă cu un an.

Poliţia a precizat că un bărbat a fost reţinut. Echipe de genişti au detonat rucsacurile suspecte, la doar câteva ore după o ceremonie organizată în memoria victimelor dublului atentat, soldat cu trei morţi şi 264 de răniţi, comis în timpul maratonului.

Aceasta nu a precizat pentru moment ce conţineau rucsacurile.

Un martor ocular a povestit pentru AFP că a văzut un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, îmbrăcat în haine negre, purtând un rucsac.

El a strigat poliţiei care l-a reţinut că este student la Massachusetts College of Arts, o universitate, potrivit martorului ocular.

Strada Boylston, unde a avut loc dublul atentat de la maraton, a fost închisă, iar o linie de metrou a fost suspendată, a precizat poliţia, care i-a invitat pe locuitorii oraşului să evite acest sector.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *