22 June 2018

“Brad Pitt“ Tudor, arbitru la Olimpia – Gloria Bistriţa

Filed under: Sport |

56

Derby-ul ultimei etape din sezonul regulat al seriei Vest se joacă sambata, la ora 11.00, la Stadionul Olimpia. Galben-albaştrii întâlnesc Gloria Bistriţa, într-un meci de care pe care, miza reprezentând-o ultimul loc în play-off-ul eşalonului doi.

Importanţa partidei i-a îndemnat pe oficialii Comisiei Centrale a Arbitrilor să-l delege la Satu Mare pe ecusonul FIFA, Alexandru Tudor din Bucureşti, poreclit de oamenii din fotbal “Brad Pitt“, pentru asemănarea cu celebrul actor american. De remarcat că Tudor vine la Satu Mare împreună cu asistenţii Valentin Avram şi Gero Szabo, iar observator de arbitri va fi băimăreanul Zoltan Szekely şi el fost ecuson FIFA. Observator de joc a fost delegat zălăuanul Valeriu Damian.

Legat de importanţa partidei, e cunoscut că Olimpia are două variante din trei pentru a merge în play-off: victoria sau egalul, în vreme ce bistriţenii merg în primele şase doar dacă câştigă la Satu Mare.

“Suntem extrem de concentraţi şi dornici să facem un meci mare. Cu siguranţă, cu ajutorul suporterilor ne vom atinge obiectivul şi, la sfârşit, sper să ne bucurăm împreună de un rezultat pozitiv“, a spus Tibi Csik, antrenorul Olimpiei, care recunoaşte că la început de sezon se gândea doar la evitarea retrogradării, dar pe parcurs şi-a dat seama că cel mai bine poţi scăpa de emoţiile finalului de sezon dacă intri în play-off. “Cred că am demonstrat până acum că merităm să fim în play-off. Am învăţat din greşelile din celelalte meciuri cu Bistriţa şi cu siguranţă nu le vom mai repeta mâine (n.r. azi)“, a mai spus Csik.

Portarul Olimpiei, Anca Trip s-a întors de la Bucureşti şi e apt de joc. Acesta a fost convocat la naţionala Under 19 a României pentru amicalele cu Israel. Anca a fost titular în primul meci pierdut de tricolori cu 1-0 şi doar rezervă în cel de-al doilea joc, terminat la egalitate, 1-1.

În tur Gloria s-a impus în prelungiri cu 2-1, iar în amicalul din martie, bistriţenii au câştigat la Satu Mare, tot pe final, cu 3-1, ambele goluri ale formaţiei noastre fiind marcate de Vlad Bujor.

Pentru ca suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion, jucătorii Olimpiei au împărţit invitaţii, ieri, în centrul vechi al oraşului.

Chiar dacă au anunţat iniţial la recepţia unui hotel din Satu Mare că vin doar în ziua meciului, pe motiv că nu au bani de cazare, bistriţenii au ajuns aseară cu delegaţia completă şi probabil cu bani de buzunar.

Echipe probabile
Olimpia: Anca-Trip – Mureşan, Ene, Bălău, Muntean – Gavrilescu, Villand, Micaş, Faur (Zsiga) – Feier, Bujor.
Bistriţa: Oghinciuc – Polgar, Hlinca, Chibulcutean, D. Sănmărtean – Țârcă, Fizeşan, Țegle, M. Chiţu – Brumă, Curtuiuş.

2 Responses to “Brad Pitt“ Tudor, arbitru la Olimpia – Gloria Bistriţa

 1. Cel mai bun sa castige! Hei-hei hai OLI!

  OLI
  12 April 2014 at 04:34
  Reply

 2. Ati chemat 5000 de spectatori ca sa vada un aranjament! Felicitari!

  Olimpia1921
  12 April 2014 at 16:34
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *