More

    Calificare istorică a CSM-ului

    volei

    Timp de trei zile, voleibalistele de la CSM Satu Mare s-au aflat în focul play-off-ului din cadrul Diviziei A 2. Această etapă a competiţiei s-a desfăşurat la Cluj Napoca, unde au fost prezente patru echipe: U Cluj, CSM, Caransebeş şi Medicina Tg. Mureş. În urma disputării celor trei partide, formaţia pregătită de Adrian Pricop a reuşit o performanţă istorică pentru voleiul sătmărean. Calificarea la barajul de promovare în prima ligă, care se va disputa la începutul lunii mai.

    Cu alte cuvinte, Satu Mare este pe cale să aibă încă o echipă în Liga Naţională, ceea ce ar însemna o performanţă excelentă. CSM are însă o misiune foarte grea pe mai departe, la baraj. Asta pentru că se va bate cu echipele din Cluj, Iaşi şi Rm. Vâlcea pentru un loc de promovare.

    Ultimul meci de la Cluj, cel care a pecetluit calificarea, a fost cel împotriva Medicinei Tg. Mureş. Un meci fără istoric, câştigat de voleibalistele noastre cu 3-0, pe seturi 25-18, 25-15 şi 25-20. Însă aceasta a fost victoria de care CSM avea nevoie pentru a intra în Top 4.

    „Este o performanţă istorică pentru voleiul sătmărean. Doresc să felicit fetele şi să mulţumesc Consiliului Local şi Primăriei Satu Mare pentru sprijin şi încrederea pe care ne-au dat-o de la început. Ne aşteaptă meciuri grele şi foarte grele la baraj, dar vom face tot posibilul să accedem în prima ligă“, a spus bucuros Adrian Pricop.

    Vă reamintim că în primul meci, gruparea sătmăreană a învins cu 3-1 pe Caransebeş (23-25, 25-17, 25-17 şi 25-23). În cel de-al doilea, în compania formaţiei gazdă, elevele lui Adrian Pricop au fost învinse cu scorul de 3-0 (25-13, 25-14, 25-16).

    Au jucat excelent la Cluj şi s-au calificat mai departe: Adriana Matei, Alexandra Molnar, Alexandra Mișca, Beata Vajda, Daiana Adamcsik, Denis Mocar, Angelica Podină, Natalia Preda, Andrea Maxim, Natalia Acs – antrenor Adrian Pricop.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE