More

    Care este fructul ideal pentru tine, in functie de zodie

    4
    Berbec
    Daca esti in zodia Berbec, inseamna ca esti o persoana careia ii plac calatoriile si provocarile. De asemenea, esti impulsiva, uneori chiar agresiva. Fructul care da echilibru organismului tau si care iti poate oferi energia de care ai nevoie pentru spiritul tau aventurier este PORTOCALA.
    Taur
    Originala, sociabila si senzuala. Pentru personalitatea ta, cele mai bune fructe sunt cele dulci. MANGO, de exemplu, se potriveste zodiei tale pentru ca este asociat cu persoanele care nu se lasa usor influentate, puternice, dar care au si o latura sensibila ce se exteriorizeaza mai ales in intimitatea casei.
    Gemeni
    Posesoare a unui simt critic bine dezvoltat, esti cerebrala si ai inclinatii catre tot ceea ce inseamna cultura si educatie. Pe de alta parte, ai momente in care nu vezi viata doar in alb si negru. Zodiei tale ii sunt asociate CIRESELE, pentru ca te ajuta sa-ti mentii vitalitatea fizica si mentala.
    Rac
    Zodia Racului are o latura emotionala foarte dezvoltata, prin urmare, te simti foarte bine in compania celor dragi, iti place sa petreci timpul cu familia. Pentru personalitatea ta sensibila, fructele usoare si dulci sunt cele mai bune – de exemplu, BANANELE.
    Leu
    Pentru ca esti Leoaica, ai o latura egocentrista care te caracterizeaza. Pe de alta parte, esti o persoana puternica, independenta si cu inclinatii artistice. Pentru spiritul tau creativ, inspiratia poate veni cel mai bine de la un fruct exotic, neobisnuit si mai greu de gasit, precum CHERYMOIA.
    Fecioara
    Esti perfectionista, vrei mereu sa devii mai buna in tot ceea ce faci si iti place sa actionezi eficient, practic si bine organizat. ANANASUL se combina perfect cu deschiderea ta catre lucruri noi si capacitatea de a lua decizii rapid.
    Balanta
    Ai carisma, stii sa te faci placuta si de aceea esti mereu inconjurata de prieteni. Pe de alta parte, nu reactionezi prea bine cand esti criticata, desi poti da dovada de empatie cu mare usurinta. Zodiei tale i se potrivesc STRUGURII, specifici persoanelor carora le place viata.
    Scorpion
    Dai dovada de dexteritate si tinzi sa te lasi coplesita de emotii, prin urmare traiesti totul la intensitate maxima si cu multa pasiune. Pentru tine, cel mai potrivit fruct este PAPAYA. Gustul lui este la fel de pasional ca si tine!
    Sagetator
    Optimista si plina de viata, iti place sa fii darnica cu cei din jurul tau si ai mereu idealuri dupa care alergi cu perseverenta. MARUL iti va da energia de care ai nevoie pentru a avea o stare de spirit pozitiva in drumul catre scopurile pe care ti-ai propus sa le realizezi.
    Capricorn
    Femeile din aceasta zodie sunt incapatanate, extrem de serioase si de determinate in planurile pe care le au si uneori mult prea severe cu ele insele. NUCA DE COCOS este pe placul persoanelor cu un caracter mai serios, carora le place sa fie mereu in top in orice activitate pe care o desfasoara, mai ales in cele profesionale.
    Varsator
    Esti extrem de independenta, usor timida, dar plina de viata, si tinzi sa-ti prezinti ideile uneori intr-un mod rigid. Ti se potrivesc CITRICELE – pomelo sau grepfrut, mai ales – pentru ca zodia ta este una de aer, inclinata catre tot ceea ce inseamna idealizare si are nevoie in special de stimulenti pentru minte.
    Pesti

    Misticism si fantezie sunt cuvintele-cheie care definesc zodia ta. Esti foarte generoasa si capabila sa daruiesti multa iubire, totusi, iti schimbi parerea destul de des. Fructul compatibil cu zodia Pestilor este PARA, specifica persoanele care se razgandesc usor si se entuziasmeaza la fel de usor.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE