25 June 2018

Careienii de la CS Karate Do au dominat Ungaria!

Filed under: Sport |

CS-Karate-Do-B.F.K.S

Vineri, sâmbătă şi duminică, în complexul sportiv „Dr. Kemény Ferenc” din Eger, Ungaria, s-a desfăşurat Campionatul European de Karate Shotokan, „4nd SKDUN European Shotokan Karate Championship and 4nd SKDUN Kohai European Cup” sub tutela organizaţiei mondiale de karate, Shotokan Karate-Do of United Nations. Au participat peste 800 de sportivi din 22 de ţări.

Echipa careiană de la CS Karate Do a făcut parte integrantă din lotul naţional al României prin: Knecht Patrik, Medvei Edvin, Ruje Antonio, Chelmu Eric, Mateş Şerban, Knecht Vivien, Maurer Alex, Blaga Bianca, Engber Ingrid, Abriham Amalia, Bartincki Attila, Bács Máté. La Campionatul European de Karate Shotokan, în probele individuale, sportivii careieni au fost la înălţime. Abriham Amalia a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, cucerind medalia de aur la kumite feminin cadeți -52 kg, Bartincki Attila s-a clasat pe locul trei și a obţinut o medalie de bronz la kata junior masculin și tot un loc trei la kumite junior masculin -62 kg. Engber Ingrid a încheiat pe locul trei și a obţinut o medalie de bronz la kata veterani feminin. În probele de echipe, Abriham Amalia, căpitanul echipei de kumite cadeți feminin open, a urcat, împreună ce celelalte trei colege, din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, cucerind medalia de aur. Echipa de kata junior masculin, formată din Bartincki Attila, Bács Máté, de la clubul careian şi Mario Robert Damian de la CS Sonkeifre București au cucerit medalia de argint. La Cupa Europeană Kohai, la Kata (luptă imaginară cu adversari imaginari) Maurer Alex, cadeți masculin, a cucerit medalia de bronz, iar la kumite, Blaga Bianca, cadeți feminin +50 kg, a urcat pe a treia treaptă a podiumului, cucerind medalia de bronz.
Conducerea clubului sportiv CS Karate Do B.F.K.S. din Carei, dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, Bartincki Lajos, Dărăban Gheorghe și Bács Csaba, doresc să mulțumească pentru sprijinul acordat primarului orașului Carei, Kovács Eugen, precum și sponsorilor inimoși. Program de antrenament: luni, miercuri şi joi la Şcoala Generală nr.3, municipiul Carei, ora 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *