22 April 2018

Ce au putut sa scrie doi parinti pe TORT la ziua de nastere a fiicei lor

Filed under: Life |

7

Se spune ca drumul spre Iad este pavat cu intentii bune. Nimic mai corect! Acesta este si cazul a doi parinti, care, din dorinta de a-i face fetei lor un cadou de neuitat, au comis-o in stil barbar.

Ziua de nastere este un moment de neuitat! Si chiar asa a si fost pentru o tanara pe nume Florina. Parintii ei i-au facut un tort de toata frumusetea, insa au reusit o perla mai tare ca la BAC.

Pentru ca tortul sa fie cat mai personalizat, cei doi au avut o idee aparent nevinovata, scriind pe un mesaj. Din pacate, au comis o greseala umilitoare: „La multean Florina” in loc de „La multi ani Florina”.

Si cum aschia nu sare departe de trunchi, fiica nu a observat greseala parintilor. Ba, mai mult, si-a facut o poza cu tortul in mana, postand mai apoi fotografia pe Facebook, pentru a se lauda prietenilor ei.

40% dintre romani sunt analfabeti!

Potrivit unui studiu recent, realizat in 2014, tara noastra ocupa ultimul loc in Europa in ceea ce priveste rata analfabetismului. Asfel, aproximativ 40% dintre romani sunt analfabeti sau semi-analfabeti. Cu alte cuvinte, daca tinem cont de ultimul recensamant, din 2011, opt milioane dintre compatriotii nostri au aceasta problema.

2 Responses to Ce au putut sa scrie doi parinti pe TORT la ziua de nastere a fiicei lor

 1. voi nu vadeti ce cercei are in urachi. hai sa fim seriosi.

  scark
  11 aprilie 2014 at 11:42
  Răspunde

  • voi nu vadeti ce cercei are in urachi? hai sa fim seriosi.

   lilika
   11 aprilie 2014 at 11:44
   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *