16 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

Coca-Cola HBC România: Găsim greu ingineri şi electronişti

Filed under: Life |

3

Coca-Cola HBC România, cel mai mare îmbuteliator de băuturi răcoritoare de pe plan local, a angajat în primele trei luni ale acestui an peste 30 de oameni şi continuă trendul pozitiv din anul trecut, când a ajuns la aproximativ 1.800 de angajaţi.

Stephane Batoux, care ocupă în prezent funcţia de general manager în cadrul companiei, spunea în noiembrie 2013 că îmbuteliatorul a angajat 190 de oameni de la începutul anului.

Acesta este primul semnal de revenire pentru gigantul cu afaceri de 435 de milioane de euro, după ce în intervalul 2005-2011 a pierdut aproape jumătate din efectivul de angajaţi, dar şi din fabrici.

În 2005 compania avea peste 3.000 de angajaţi şi şase unităţi de producţie. În prezent, compania mai deţine trei fabrici în Timişoara, Vatra Dornei şi Ploieşti.

Gigantul, care odată cu deschiderea de fabrici în România a devenit adevărată pepinieră pentru ingineri, dar şi pentru manageri, se confruntă cu dificultăţi în găsirea de oameni calificaţi pentru anumite poziţii tehnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *