More

    Cristea a cerut-o în căsătorie pe Bianca Drăguşanu

    a

    Adrian Cristea o vrea cu orice preţ pe Bianca Drăguşanu. Deşi marea lui iubire abia a divorţat, el vrea să se căsătorească cu ea.

    Oricâte femei ar întâlni şi i-ar trece prin pat, Adrian Cristea nu reuşeşte sub nicio formă să şi-o scoată din cap şi din inimă pe Bianca Drăguşanu.

    Roşcata pare să fie marea iubire a fotbalistului, motiv pentru care acesta este în stare de orice ca să o recucerească.

    Pentru că acum Bianca este singură, Cristea îşi încearcă din nou norocul şi forţează puţin mâna. El a cerut-o în căsătorie pe cea  care abia a trecut printr-un divorţ.

    “Adi este un om matur şi Bianca la fel, în concluzie cred că o să se căsătorească. Se iubesc foarte mult, vorbesc cu Bianca des şi îmi spune că îl iubşste mult pe Adi. Ei oficial nu sunt împreună şi fiecare are dreptul să facă ce vrea, dar se iubesc”, a dezvăluit Roberto, un prieten de-al fotbalistului.

    “Adi i-a scris Biancăi acum trei zile pe Whatsapp să se căsătorească, că o iubeşte. Bianca i-a spus că nu vrea să mai aibă de-a face cu el, că are viaţa ei, iar el are viaţa lui şi să îşi vadă de viaţa lui, să o lase în pace. M-a rugat pe mine să îi răspund pentru că nu vrea să mai vorbească deloc cu el”, a povestit Andreea, o prietenă a Biancăi, la Antena 1.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE