18 June 2018

Dupa ce i s-au vazut sanii, acum Simona Trasca ne arata si…

Filed under: Life |

5

Accidental sau nu, cert este ca, in ultima perioada am cam vazut-o pe Simona Trasca goala. Pe bucati, ce-i drept! Insa blondina nu vrea sub nicio forma sa-si cenzureze iesirile publice.

Fie ca a lesinat, ca s-a imbracat in rochie de mireasa ori ca a pus o poza “nevinovata” pe Facebook, de fiecare data Simonei Trasca i-a scapat cate un detaliu intim pe-afara.

Cand s-a intamplat in direct, la anumite evenimente, sa spunem ca inchidem ochii si spunem sec “s-a intamplat… si de data asta!”. Insa cand ea insasi publica o fotografie in care i se vede clar lenjeria intima de culoare rosie, ce sa mai spunem?

Fanii au profitat de acest detaliu din fotografie si s-au inghesuit sa isi dea cu parerea despre lenjeria blondinei. Care de bine, care de rau, important e ca imaginea s-a bucurat de un mare succes la public.

“O, lenjeria intima rosu sa nu te deoache mosu’!”, “Ti se vad chilotii!”, “Ce chilotei ai! Foarte sexy!”, “O sa iei foc de la atata rosu!”, “Simona Trasca… esti o dulceata… iar baietii astia nu stiu decat sa te critice! Iti doresc sa ai parte de fericire si sanatate!”, i-au scris admiratorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *