More

    Eveniment caritabil la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj

    1

    La Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Sălaj va avea loc, miercuri, 9 aprilie, începând cu ora 17.00 un eveniment caritabil pentru susținerea tinerilor artiști, elevi ai Liceului de Artă din Zalău.

    Potrivit celor afirmate de managerul Centrului de Cultră şi Artă al Judeţului Sălaj, Daniel Săuca, scopul acestui acțiuni este de a aduna bani pentru elevii liceului de Artă „Ioan Sima” din Zalău, deoarece mulţi dintre ei nu se pot autosusţine în începuturile creaţiei proprii.

    Astfel, în urma activităţilor realizate în cadrul evenimentului se vor aduna bani ce vor ajunge la elevii Liceului de Artă „Ioan Sima”, pentru a-i susţine să nu abandoneze studiul. Din fondurile strânse vor fi cumpărate materiale de practică pentru elevi: şevalete, produse de papetărie, vopsele etc.

    2În cadrul evenimentului „Tânărul artist visător” va avea loc un atelier de lucru la care vor participa elevi din toate secţiile liceului: pictură, grafică, sculptură şi pasionaţii de design vestimentar.

    De asemenea, vor lua cuvântul invitaţii, care vor vorbi despre susţinerea de care elevii trebuie să aibă parte şi îi va încuraja pe aceştia în întregul proces creativ. Tot cu această ocazie va fi organizată o licitaţie de tablouri şi o vânzare de tricouri imprimate cu lucrările elevilor, ambele pentru adunarea de fonduri.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE