More

    Finanțări pentru proiecte destinate tineretului

    Organizațiile neguvernamentale care doresc să obțină o finanțare pentru un proiect în domeniul tineretului au ocazia să participe la concursul de proiecte organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret (DJST) Sălaj, fiind alocați pentru acest scop 12.000 lei.

    Cei interesaţi să depună proiecte trebuie să ştie că priorităţile și direcţiile de acţiune pentru proiectele ce se vor derula în anul 2014 sunt: cultură și educație non-formală; sănătate, sport și recreere; participare și voluntariat sau muncă și antreprenoriat.

    Concursul se desfăşoară în două etape: prima etapă este cea de analiză a eligibilității aplicanților, iar cea de a doua etapă este de evaluare a proiectelor depuse. Documentele se depun la sediul DJST Sălaj, personal sau prin poştă, în plic sigilat. Perioada de depunere a proiectelor se prelungeşte până în 7 mai 2014, la orele 16.00.

    Conform calendarului, etapa de analiză a eligibilităţii aplicanţilor are loc între 8-14 mai 2014, iar afişarea rezultatelor, în 15 mai 2014.

    Potrivit Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj, în perioada 16-22 mai se pot depune documentele lipsă la dosar, iar între 26-29 mai are loc etapa de verificare a proiectelor pe bază de punctaj. Rezultatele pentru etapa I se vor afișa în 23 mai, iar cele pentru etapa a II-a, în 30 mai. Perioada de derulare a proiectelor trebuie să fie cuprinsă între 1 iulie – 15 noiembrie 2014.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE