18 June 2018

Galerie de nota 10!

Filed under: Sport |

baschet

La ultimul meci al sezonului pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare, disputat duminică, în faţa celor de la CSU Alba Iulia, galeria a fost una numeroasă, care a scandat pe tot parcursul meciului “CSM“.

În tribunele sălii LPS s-au aflat copiii de la Centrul Diana, care au venit pentru a le încuraja pe fete. Drept recompensă pentru faptul că Andreea Orosz, Cristiana Cutaş şi Mihaela Adi i-au vizitat zilele trecute şi le-au oferit cadouri micilor susţinători. A fost un gest mare făcut de cele trei baschetbaliste, care au adus zâmbetul pe buzele acestor copii.

La finalul partidei copiii din galerie s-au pozat cu baschetbalistele de la CSM şi le-au urat succes în noul sezon.

Spectatori de lux
În tribunele sălii Ecaterina Both au fost prezenţi câţiva spectatori de lux. Dintre fostele componente ale CSM-ului le-am văzut pe Claudia Pop, care s-a întors din Spania, Renata Szmutku, dar şi Flavia Ferenczi, sătmăreanca de la U Cluj. Claudia Pop şi-a încheiat angajamentul în Peninsula Iberică, ceea ce ne face să sperăm că s-ar putea să o vedem din nou îmbrăcând tricoul CSM-ului.

De asemenea, în tribune s-a aflat şi portarul Mihai Mincă, portarul CFR-ului şi iubitul baschetbalistei Alexandra Uiuiu de la CSU Alba Iulia.

După încheierea partidei, Kadijah Whittington şi Annemarie Părău au rămas minute bune pe parchet, unde s-au întreţinut şi s-au pozat cu spectatorii şi susţinătorii care nu i-au uitat de pe vremea când evoluau la Satu Mare. Se pare că acestea au rămas ataşate de publicul şi baschetul sătmărean, iar o eventuală întoarcere la echipă nu este una de nerealizat. Ar putea fi o lovitură pentru celelalte echipe întoarcerea conducătorului de joc al naţionalei, Anne Părău şi a pivotului Kady Whittington, poate cea mai bună jucătoare pe post. Referitor la echipa CSM-ului, fetele vor mai rămâne în această săptămână la Satu Mare, când vor începe şi tratativele pentru noul sezon. Sigur, este devreme să vorbim despre noile achiziţii, cine va pleca, cine va rămâne, pentru că abia s-a încheiat sezonul pentru gruparea sătmăreană. Un sezon bun, în care obiectivul a fost îndeplinit, şi în care am avut de toate, evoluţii bune, emoţii pentru victorii şi decepţii când echipa a pierdut nemeritat. Încă o dată mulţumim fetelor, staff-ului tehnic, conducerii şi tuturor celor care s-au implicat în acest sezon şi sperăm ca baschetul să dăinuiască încă mult timp de acum încolo la Satu Mare.

Daniel Chiorean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *