More

    Iepuraşul Nord Vest TV a făcut fericiţi sute de sătmăreni

    actiune01

    Sute de sătmăreni vor avea o masă mai bogată cu ocazia sărbătorilor pascale graţie Iepuraşului Nord Vest TV. Astfel, peste 200 de pachete au fost oferite de către Consiliul Județean, Primăria Satu Mare şi Instituţia Prefectului, alături de alte instituții și oameni de bine. Ajunsă la cea de-a V-a ediție, prin Campania “Coşul de Paşte” conducerea Nord Vest TV a dorit să menţină tradiţia şi în acest an, împărţind bucurii și zâmbete alături de tradiționalul coş cu bucate tradiţionale pentru masa de Paşte. Pentru că Nord Vest TV este “Televiziunea care te respectă!”, conducerea postului regional şi-a respectat sloganul şi le-a oferit tuturor un moment artistic susţinut de interpreţii de muzică populară Maria Tripon şi Petrică Mureşan, care au interpretat mai multe pricesne.

    Autorităţile, alături de persoanele în nevoie
    Acţiunea a fost sprijinită atât de instituţiile statului cât şi de oameni de afaceri care au dorit să vină în sprijinul persoanelor aflate în nevoie. Astfel, în cadrul emisiunii “Ora adevărului”, care a fost transmisă ieri pe Nord Vest TV, au participat, alături de moderatorul emisiunii Victor Constantinovici, mai mulţi reprezentanţi ai instituţiilor publice, respectiv preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi Mircea Govor, prefectul Eugeniu Avram, viceprimarii municipiului Satu Mare, Radu Roca şi Marcela Papici, alături de consilierul local Cosmin Raţiu şi de directorul Casei Judeţene de Pensii Satu Mare, Eugenia Sabou. Alături de aceştia au contribuit serios numeroşi oameni de afaceri sau persoane fizice de bine, care au dorit ca prin gestul lor şi prin intermediul Nord Vest TV să aducă mai multe zâmbete şi mai multă lumină în casele persoanelor nevoiaşe cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte.

    actiune02

    Prefectul Eugeniu Avram a ţinut să mulţumească atât conducerii televiziunii Nord Vest TV cât şi persoanelor care au contribuit la această acţiune, precizând că prin astfel de gesturi se aduce un plus de lumină în sufletele celor nevoiaşi. “Mă bucur foarte mult că sunt astăzi alături de dumneavoastră. Aş vrea să felicit, în primul rând, televiziunea Nord Vest TV pentru faptul că organizează acest eveniment şi este a V-a ediţie. Şi vreau să le mulţumesc acelor persoane care fac posibil un eveniment în care pensionarii să poată primi câte un coş de Paşte. Tuturor le mulţumesc pentru că participă activ la viaţa comunităţii noastre şi, mai departe, vă asigur de tot sprijinul şi de toată consideraţia mea!”, a declarat prefectul Eugeniu Avram.

    CJ, un partener al sătmărenilor
    Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a ţinut să mulţumească conducerii Nord Vest TV pentru că a acceptat să promoveze astfel de acţiuni cu caracter social, prin care Consiliul Judeţean vrea să atragă mai multe instituţii şi oameni de afaceri cu suflet mare. “Aş vrea să îi mulţumesc domnului director Răzvan Govor şi colectivului minunat de la televiziunea Nord Vest TV pentru toate aceste acţiuni pe care le derulează în municipiul şi în judeţul Satu Mare. Vedem că de fiecare dată în momentele importante din viaţa comunităţii sătmărene televiziunea Nord Vest TV este alături de noi în astfel de acţiuni, în care Consiliul Judeţean este partener. Încercăm prin acest mic pachet să aducem un zâmbet pe feţele dumneavoastră. Ba, mai mult, este un mesaj prin care Consiliul Judeţean vrea să atragă în asemenea proiecte şi alte instituţii şi alte firme şi oameni de bine din judeţ. Eu cred că putem să fim mai buni, şi de multe ori cu un zâmbet şi cu o vorbă bună putem să aducem fericire în sufletul sătmărenilor”, a precizat Adrian Ştef.

    actiune03

    Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, a precizat că astfel de acţiuni au menirea de a aduce mai multă bucurie în sufletele sătmărenilor. “Îmi face o plăcere deosebită că în Săptămâna Mare a Paştelor să fim împreună cu toţii. Am făcut tot posibilul, împreună cu domnul Adrian Ştef, ca să susţinem asemenea evenimente. Este pentru mine o plăcere deosebită să mă întâlnesc cu atâţia oameni, înseamnă că emisiunea Ora adevărului este foarte urmărită şi îl felicit pe Victor Constantinovici pentru acest lucru. Cum de altfel felicit întreaga echipă de la Nord Vest TV, inclusiv pe Răzvan Govor. Le mulţumesc pentru aceste acţiuni, în care au intrat instituţii şi oameni de bine. Este o acţiune comună pentru cetăţenii din judeţul Satu Mare în care fiecare a contribuit cu ce a putut. Vreau ca împreună cu colegul meu Adrian Ştef, cu care facem o echipă foarte unită, să contribuim la bunăstarea sătmărenilor şi la dezvoltarea judeţului Satu Mare”, a conchis Mircea Govor.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE