More

    IMAGINI si VIDEO cu Gigi Becali la munca!

    becali

    Este a doua zi de munca pentru Gigi Becali si abia acum apar primele imagini cu el in timp ce se plimba prin curtea academiei de fotbal a lui Gheorghe Hagi.

    Abia dupa ora 11 a iesit Gigi Becali pe afara. Cu mainile la spate, imbracat la costum si fara guler cervical, latifundiarul din Pipera se plimba prin curtea academiei. Nu-i de mirare ca muncitorii n-au dat cu ochii de el, in aceasta dimineata!

    De cum s-a crapat de ziua, autocarul de la Penitenciarul Poata Alba, plin cu detinuti, a intrat pe portile Academiei “Gheorghe Hagi”. Rand pe rand, oamenii au coborat din masina si s-au pus pe treaba.

    Asa ca, nici vorba sa-l vedem pe finantatorul Stelei cu lopata sau galeata de apa-n mana, precum ceilalti colegi de suferinta! Apropiatii sai spun ca are o munca administrativa si se ocupa de coordonarea unor detinuti, dar si a unor angajati ai academiei. Cu doar cateva minute inainte ca latifundiarul sa iasa pe teren, Administratia Nationala a Penitenciarelor a venit in control la Academia lui Gheorghe Hagi, sa verifice daca detinutii isi fac treaba.

    Se pare ca Gigi Becali are un program de munca de opt ore pe zi, de luni pana vineri, dar este in permanenta pazit. La finalul programului, Becali se intoarce in celula.

    Latifundiarul a obtinut si o permisie de o zi, in luna mai, ca sa isi poata vedea familia. Nu se stie deocamdata cand o va folosi.

    Cu cateva minute inainte sa iasa pe teren, cativa inspectori de la Administratia Nationala a Penitenciarelor au venit la academie, cel mai probabil sa verifice daca fiecare detinut isi face treaba corespunzator si daca Gigi Becali respecta toate procedurile.

    VIDEO CU Gigi Becali

     

    Materialul apartine Kanald.ro

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE