20 April 2018

Investiții de peste 1,6 milioane lei pentru case familiale

Filed under: Actualitatea Salajeana |

Patru case de tip familial din judeţul Sălaj au nevoie urgentă de reabilitare, investițiile necesare fiind de peste 1,6 milioane de lei. Proiectele de hotărâri privind aprobarea documentaţiei tehnice a celor patru obiective de investiţii au fost aprobate de consilierii judeţeni sălăjeni, acestea vor fi înscrise într-un concurs de proiecte organizat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanele Vârstnice, suma solicitată fiind de 90% din valoarea investiţiei, iar contribuţia Consiliului Judeţean Sălaj urmând să fie de 10%. 

Astfel, costul reabilitării casei de tip familial nr.1 din Cehu Silvaniei, din cadrul Centrului Multifuncţional, a fost estimat la 601.040 de lei. Pentru cel de al doilea imobil de acest fel din Cehu Silvaniei, suma necesară este de 627.530 de lei.
Pentru reabilitarea celor două case de tip familial din Zalău sumele necesare sunt de 180.690 lei pentru „Floare de colţ” din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap, respectiv 204.850 lei pentru „Dumbrava Minunată”.Potrivit expunerii de motive, cele patru imobile se află într-o stare avansată de degradare, iar din punct de vedere funcţional nu mai corespund cerinţelor actuale.

Iulian Duma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *