Invitaţie la spectacol

Filed under: Sport |

baschet

Sala Ekaterina Both din Satu Mare va găzdui duminică meciul cu numărul doi dintre CSM şi CSU Alba Iulia din cadrul play-off-ului Ligii Naţionale de baschet feminin. Cu obiectivul îndeplinit şi cu un sezon bun făcut de gruparea sătmăreană, moralul baschetbalistelor este unul foarte bun, atmosfera la echipă este una excelentă.

Tocmai de aceea, chiar dacă echipa pregătită de Popov este favorită în confruntarea de duminică seara, staff-ul tehnic, alături de jucătoare, şi-au propus să facă un joc bun, iar dacă vor pierde partida, spectatorii să se bucure de baschet.

Dacă CSM pierde acest al doilea meci, sezonul practic este încheiat, iar CSU merge în semifinale. Vă reamintim că în partida de la Alba Iulia, gazdele de atunci s-au impus cu 81-55, la capătul unei evoluţii foarte bune ale fetelor pregătite de Petru Eleş.

Meciul de duminică seara, care va începe la ora 18.00, va fi arbitrat de Andrada Csender din Mediaş şi Istvan Bertalan din Cluj Napoca, iar comisar din partea FRB a fost desemnat Marius Hurgoi, tot din Cluj Napoca.

Spectatorii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la sala de pe strada Ady Endre, pentru a-şi lua rămas bun, dacă va fi cazul, de la fetele care au evoluat bine şi au crescut de la meci la meci, în acest sezon frumos, au arătat ca o familie, au reuşit să ne bucure cu prestaţiile lor, sau au supărat pe cei care şi-ar fi dorit mai mult.

“Suntem într-un moment de formă bună, după douămeciuri reuşite, la Rapid şi la Alba Iulia. Din păcate, este clar că CSU Alba Iulia este favorită mâine, dar noi ne propunem să facem un joc bun şi, de va fi să terminăm acum sezonul, vrem să o facem cu capul sus! Totodată, îmi doresc să acord mai multe minute de joc sătmărencelor, care sunt în continuare cele în jurul cărora se formează acest nou proiect al CSM“, a declarat antrenorul Petru Eleş.

Ar mai fi de spus, aşa cum ne-au obişnuit cei din conducerea clubului, că intrarea la acest meci este gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *