21 April 2018

LPS, vicecampioană la ONSS

Filed under: Sport |

volei

În cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, echipa de volei de la LPS Satu Mare a jucat la Craiova, în cadrul etapei finale, alături de C.N. Unirea Focşani, C.N. N. Titulescu Craiova şi C.N. Mihai Viteazul Ploieşti. Elevele pregătite de Ovidiu Groza şi Adrian Pricop au reuşit trei victorii cu 3-0 la seturi, ceea ce le-a adus un loc în semifinale.

Aici LPS a învins cu acelaşi scor, 3-0 echipa din Blaj. În finală, echipa sătmăreană a pierdut surprinzător în faţa formaţiei din Tg. Mureş, cu 0-3. În urma acestui rezultat formaţia sătmăreană a cucerit medalia de argint, după ce anul trecut a câştigat această competiţie. Poate s-a văzut şi lipsa a două jucătoare de bază, Beata Vaida şi Adriana Matei, care se află în pregătiri cu lotul de volei junioare, iar FR de Volei nu şi-a dat acordul ca acestea să poată evolua la turneul final. Au evoluat pentru LPS: Denisa Mocar, Daiana Adamcsik, Alexandra Molnar, Alexandra Mişca, Natalia Acs, Andreea Maxim şi Natalia Preda.

Pe această cale dorim să transmitem sincere condoleanţe antrenorului Adi Pricop în aceste momente nefericite pricinuite de trecerea în nefiinţă a tatălui drag.
Daniel C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *