20 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

“Memorialul Istvan Fodor” la fotbal, în Halmeu

Filed under: Sport |

fodor

Au trecut trei ani de când fostul om de presă Istvan Fodor a trecut în neființă. Fostul coleg de la Szatmari Magyar Hirlap va fi comemorat și în acest an printr-un turneu de fotbal. Cei mai buni prieteni, colegii și apropiații își vor aduce azi cu drag aminte de Istvan Fodor, cel care s-a stins din viață în urmă cu trei ani, pe 12 februarie.

La fel ca și anul trecut, la “Memorialul Istvan Fodor” vor participa 12 echipe. Dacă prima ediție s-a desfășurat în Micula, apoi la Dorolț, gazda în 2014 este comuna Halmeu. Câteva dintre localitățile pe unde omul de presă a umblat pentru a culege informații despre viața satelor și a oamenilor. Fiecare ediție are un rol caritativ. Echipele înscrise contribuie fiecare cu câte 500 de lei, iar suma totală va ajunge la cei doi copii ai fostului ziarist.

Astfel, cele 12 echipe sunt împărțite în 3 grupe:
– Grupa A: Halmeu, Turulung, Culciu, Preoții Reformați;
– Grupa B: Porumbești, UDMR Satu Mare, Micula, Ardud;
– Grupa C: Dorolț, FC Presa, UDMR Căpleni, Petrești.

Primul meci va începe de la ora 9.00, urmând ca primele două clasate din fiecare grupă și cele mai bune două de pe locurile 3 să meargă în fazele eliminatorii. Înainte de marea finală, toți cei prezenți vor putea urmări un meci de gală între Old Boy’s Halmeu/Petrești și Old Boy’s UDMR Satu Mare.

Echipa câștigătoare a turneului va primi cupa “Istvan Fodor”, cea care va fi păstrată până la următoarea ediție. Amintim că trofeul s-a aflat în posesia echipei din Micula după prima ediție, iar în prezent este la echipa din Dorolț. Totodată, se vor mai oferi și premii speciale pentru cel mai bun jucător, cel mai bun portar, golgheter și premiu pentru fair-play.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *