20 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

Mihai Petre vine la Satu Mare!

Filed under: Sport |

Mihai-Petre-si-Elwira_resiz

Unul dintre juraţii de la „Românii au talent” de la PROTV , instructorul de dans Mihai Petre va veni la Satu Mare la invitaţia celor de la Royal Dance Club.

Mihai Petre va participa în calitate de arbitru la cea de a treia ediţie a concursului de dans sportiv Cupa Satu Mare.

Competiţia va avea loc pe 7-8 iunie la sala LPS iar organizatorii anunţă mai multe surprize pentru perechile participante şi pentru spectatori.

„Competiţia a crescut de la an la an în valoare iar acest lucru se va vedea şi la această ediţie din 2014. Datorită colegului nostru Otto Varga au fost aprobate la Federaţie câteva modificări în regulament, iar punctajul pentru perechile participante va fi mai mare. În plus, din 21 de arbitri 19 vor fi din alte zone” ne-a spus antrenorul Ovidiu Ignat care ne-a confirmat că printre arbitri se va afla şi Mihai Petre, cunoscut în ultima vreme ca jurat la emisiunile de la PROTV, „Românii au talent” şi „Dansez pentru tine”.

„Va veni tot biroul federal la Satu Mare şi mă bucur mult că Mihai Petre şi-a făcut timp să ajungă la competiţia noastră” a mai spus Ovi Ignat.

Mihai Petre a început să danseze de la 8 ani iar la vârsta de 14 ani a ajuns campion național la dans sportiv. Este căsătorit cu Elwira Duda, tot dansatoare. Mihai și Elwira sunt dansatori profesioniști, campioni ai României și finaliști în „Cupa Europeană de Dans” iar la Bucureşti au împreună un club de dans.

One Response to Mihai Petre vine la Satu Mare!

 1. I see a lot of interesting content on your website.
  You have to spend a lot of time writing, i know how
  to save you a lot of work, there is a tool that creates unique, google friendly posts
  in couple of minutes, just type in google – laranita’s
  free content source

  Belen
  6 July 2014 at 08:58
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *