More

    Organigrama FRF a fost aprobată de Comitetul Executiv

    4

    Organigrama propusă de noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost aprobată, joi, în unanimitate de către membrii Comitetului Executiv al FRF, a declarat la finalul şedinţei ofiţerul de presă al instituţiei, Gabriel Berceanu.

    Conform declaraţiilor lui Berceanu, organigrama are plafoane salariale identice cu cele existente până în prezent. Angajaţii Federaţiei Române de Fotbal vor ajunge la un număr de 160 de persoane în următorii ani, în momentul actual numărul de posturi fiind acelaşi ca în mandatul lui Mircea Sandu.

    “Vechea organigramă a FRF nu a fost votată niciodată în Comitetul Executiv. Toţi cei care au venit în noua echipă la FRF au fost anjagaţi pe organigrama veche, dar şi pe cea nouă”, a precizat Berceanu.

    În ceea ce îl priveşte pe Marcel Puşcaş, Comitetul Executiv a luat decizia ca acesta să coordoneze activităţile centrelor de la Mogoşoaia şi Buftea şi să se ocupe de dezvoltarea centrelor regionale.

    Şedinţa Comitetului Executiv al FRF de săptămâna trecută a fost amânată pentru joi, din cauza faptului că a fost declarată nestatutară. Pe ordinea de zi fuseseră introduse puncte care nu le-au fost prezentate membrilor cu trei zile înainte, aşa cum prevede regulamentul.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE