23 June 2018

Patrula de reciclare străbate Sălajul

Filed under: Actualitatea Salajeana |
Sălăjenii din trei comune sălăjene pot dona aparatura neutilizabilă
 
Patrula de reciclare va traversa, în acest weekend, comunele sălăjene Surduc, Năpradea şi Lozna, locuitorii având posibilitatea să ofere deşeurile electrice, electronice și electrocasnice pentru reciclare și în schimb să câștige diferite premii. 
 
Colectarea se va face vineri, 4 aprilie 2014, pe raza comunei Surduc și sâmbătă 5 aprilie 2014 în comunele Năpradea și Lozna, în intervalul orar 9.00 – 17.00.
Echipa RoRec va prelua deșeurile electrice de la cetățenii din localităţile arondate, respectiv Cheud, Someş Guruslău, Traniş, Vădurele, aparținând de comuna Năpradea; Cormeniş, Valea Leşului, Preluci, Valea Loznei, de comuna Lozna și Brâglez, Cristolţel, Solona, Teştioara, Tihău şi Turbuţa de comuna Surduc.
Organizatorii acestei campanii pregătesc pentru cei care donează, o tombolă, în care au şansa să câştige diferite electrocasnice, de la cafetiere, mixere, fier de călcat, până la polizoare unghiulare şi multe altele.
Extragerile câștigătorilor vor avea loc pe 4 aprilie, ora 17.00, la Primăria Surduc și pe 5 aprilie 2014, ora 17.00 la Primăria Năpradea și Primăria Lozna. Colectarea deşeurilor din cele trei comune este posibilă graţie organizării venite din partea patrulei de reciclare RoRec ce îşi desfăşoară activitatea în întreaga ţară.
Iulian Duma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *