More

    Poliţist din Ardud, decedat în urma unui grav accident rutier

    accident

    Un tănâr poliţist din Ardud şi-a pierdut viaţa în urma unui tragic accident rutier petrecut duminică după-amiază în apropierea drumului de acces spre Aeroportul Satu Mare.

    Tânărul de doar 26 de ani conducea o motocicletă puternică, 600 cmc, pe care a cumpărată sâmbătă, şi se îndrepta dispre Satu Mare spre Ardud. La un moment dat, intrând în depăşire, tânărul nu a mai putut controla autovehicolul şi a pătruns pe contrasens unde s-a izbit de un autoturism Seat condus regulamentar de o femeie.

    În urma coliziunii, poliţistul şi-a pierdut viaţa, iar şoferiţa şi fetiţa sa, care se afla în autoturism în momentul impactului, au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale.

    Prezent la locul tragediei, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Florentin Vlad, a precizat că poliţistul nu era în timpul serviciului în momentul producerii accidentului şi că foarte probabil a pierdut controlul motocicletei din cauza faptului că nu avea experienţă, tânărul având permis de conducere pentru motociclete doar de patru zile.

    “Nu a consumat băuturi alcoolice şi a fost un poliţist exemplar. Cu siguranţă, dacă ar fi avut experienţă ar fiu reuşit să evite acest tragic eveniment. Ne pare rău pentru pierderea unui cadru bun din rândurile poliţiştilor şi transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate”, a mai afirmat Florentin Vlad.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE