23 April 2018

Pregătiri de Paşte la Casa “Iris” din Berindan

Filed under: Locale |

berindan

Cei 11 copii de la Casa de tip familial “Iris” din Berindan s-au pregătiti ieri pentru a primi cum se cuvine Sărbătorile de Paşte. Aceştia au vopsit ouă, au făcut cozonaci şi au primit cadouri. Acţiunea a fost organizată cu sprijinul Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Satu Mare, a Organizaţiei Locale de Femei a PSD Odoreu, alături de Primăria şi Consiliul Local Odoreu.

Acţiunea a adus bucurie în sufletele copiilor, care s-au simţit bine împreună vopsind ouă şi făcând cozonaci. Toate cele necesare pentru acest lucru au fost oferite de femeile social-democrate sătmărene, care în plus le-au oferit şi câte un iepuraş de ciocolată în dar de Paşte. Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Satu Mare, Paula Mare, a declarat că prin această acţiune s-a încercat şi s-a reuşit să-i facă pe copiii acestui centru să se simtă ca într-o familie, să se bucure împreună de apropierea sărbătorii Învierii Mântuitorului. De asemenea, şi preşedintele Organizaţiei Locale de Femei a PSD Odoreu, Călina Boitor, a arătat că prin această acţiune s-a dorit să fie creat un mediu familial pentru copiii de la Casa “Iris” din Berindan, ca aceştia să întâmpine cu bucurie Sărbătorile de Paşte.

La rândul său, primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, prezent la eveniment, şi-a exprimat satisfacţia că, prin intermediul acţiunii femeilor social-democrate, a fost adusă o bucurie în sufletelor copiilor de la acest centru care au simţit astfel frumuseţea pregătirii pentru Sărbătorile Pascale.

Copiii au mulţumit pentru darurile primite şi şi-au exprimat bucuria că au putut întâmpina sărbătoarea Învierii Domnului într-un cadru cald, familial.
Florin Dura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *