More

    Primăria Zalău a stabilit locurile speciale de afișaj electoral

    Începe bătălia pentru europarlamentare

    Pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe data de 25 mai, Primăria Municipiului Zalău a amenajat câteva panouri speciale, care sunt amplasate la complexul Brădet, Galeriile Meseș, sediul Direcției Generale de Administrare a Domeniului Public (DGADP) de pe bulevardul Mihai Viteazu numărul 68, în cartierul Dumbrava Nord (la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu cu Voievod Gelu), la Spitalul Județean de Urgență Zalău, la bloc Scala, în parcarea de pe strada 22 Decembrie 1989, la Școala Gimnazială din Ortelec și la Căminul Cultural din Stâna.

    Distrugerea, deteriorarea, murdărirea, acoperirea prin scriere sau în orice alt mod a listelor electorale sau a oricăror alte afișe de propagandă electorală, precum și afișarea mijloacelor de propagandă în alte locuri decât cele permise se sancționează, conform legii, cu amendă de la 600 la 1.000 de lei. Sancțiunile vor fi date de către reprezentanții Poliției Locale Zalău, desemnați să păzească aceste panouri.

    Oficial, campania electorală debutează în data de 25 aprilie și se va încheia pe 24 mai. Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 25 mai, între orele 7.00 – 21.00.

    Sălăjenii cu drept de vot care se vor afla în localitate vor putea vota doar la secția de votare la care sunt arondați, pe listele permanente. În schimb, cei care, în ziua respectivă, vor fi în altă localitate decât cea de domiciliu sau reședință, vor putea vota pe listele suplimentare.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE