22 April 2018

Primarul Coica îi ironizează pe consilierii Fogel şi Magyar

Filed under: Locale |

coica

În stilul cu care ne-a obişnuit deja, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a reacţionat destul de virulent la adresa consilierilor UDMR Magyar Lorand şi Vasile Fogel, care l-ar fi ironizat pe edilul şef sătmărean cu ocazia ultimei şedinţe de Consiliu Local. Primarul Coica a precizat că îi va propune consilierului UDMR Magyar Lorand să preia conducerea Consiliului de Administraţie al Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, cu condiţia să aducă facturile pe ultimii patru ani, “chiar şi pe cele de acasă”. În ceea ce-l priveşte pe consilierul UDMR Vasile Fogel, primarul Coica a precizat că dacă va renunţa la “apa tare”, acesta va fi propus în toate comisiile formate la nivelul Primăriei şi a Consiliului Local Satu Mare. Mai mult, primarul Dorel Coica a lăsat să se înţeleagă că în sânul UDMR s-ar duce o luptă aprigă, consilierii Magyar Lorand şi Vasile Fogel urmărind să îl izoleze şi să îl elimine pe liderul grupului UDMR în Consiliul Local, Masculic Csaba.

După acuzele formulate de consilierul UDMR Magyar Lorand la adresa conducerii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Satu Mare şi, implicit, la adresa conducerii Primăriei Satu Mare, Dorel Coica a precizat că îl va propune pe Magyar Lorand în fruntea Consiliului de Administraţie al Clubului Sportiv Municipal, dar numai după ce va aduce facturile pe ultimii patru ani, sugerând că pe vremea când UDMR ar fi condus destinele CSM-ului s-ar fi petrecut anumite lucruri nu tocmai normale. “Cei doi consilieri UDMR care răspund de sport, domnii Fogel şi Magyar, au avut tot felul de comentarii, că nu este bine administrat clubul, că se cheltuie bani. Vreau să vă anunţ oficial că la o şedinţă de consiliu, primarul l-a îndemnat pe domnul Magyar Lorand să preia conducerea Consiliului de Administrare, şi atunci ar fi avut un control total. I-am spus: Domnule Lorand, dumneavoastră doriţi să ştiţi cum se cheltuie banii, cum s-au cheltuit, şi dânsul mi-a spus că nu-şi asumă o asemenea responsabilitate, că dânsul este în opoziţie. Eu din nou o să-i lansez invitaţia de a prelua conducerea Consiliului de Administraţie al Clubului Sportiv şi a modului cum se gestionează banii. De abia aştept să-i propun domnului Magyar Lorand, întrucât se află la guvernare în acest moment, să preia conducerea clubului şi îl rog foarte frumos să-mi facă o situaţie reală a cheltuirii tuturor sumelor, nu vreau să spun pe ultimii 7-8-10 ani, ci pe ultimii 4 ani. Vreau să văd dacă dânsul, cu domnul Fogel, poate să justifice toate cheltuielile”, a declarat primarul Dorel Coica. Pentru că şi-a permis să critice modul de lucru al Primăriei Satu Mare, printre care desemnarea compoziţiei unor comisii de negociere sau modul de realizare al unor lucrări de utilitate publică, consilierul Vasile Fogel a intrat în colimatorul edilului şef sătmărean. “Domnului Fogel îi promit că dacă timp de două săptămâni în loc să bea apă tare bea apă plată, şi e într-o stare normală, o să-l propun să facă parte din toate comisiile de recepţie ale lucrărilor din municipiu. Dar numai în condiţiile în care îmi demonstrează că două săptămâni bea numai apă plată”, a conchis, pe un ton sarcastic, primarul Dorel Coica.

Ciprian Bâtea

One Response to Primarul Coica îi ironizează pe consilierii Fogel şi Magyar

  1. D-l primar Coica are dreptate când îl atenționează pe d-l Fogel .Consilierul este un mare admirator al lui Bacchus și când intră în mreajele lui se crede cel puțin vărul lui Isos.

    Daniel
    3 aprilie 2014 at 05:19
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *