18 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

Program încărcat pentru elevele lui Adi Pricop

Filed under: Sport |

volei

Voleibalistele de la CSM Satu Mare au un program foarte încărcat în perioada care urmează. În perioada 2-4 mai participă la turneul de promovare în Divizia A la Iaşi, iar între 7 şi 11 mai la turneul final al cadetelor de la Tg. Mureş.

În cursul zilei de azi delegaţia sătmăreană va pleca spre Iaşi, acolo unde, în premieră, se vor bate pentru un loc în prima ligă a voleiului din România. Gruparea sătmăreană se va duela cu U Cluj, Rm. Vâlcea şi formaţia gazdă din Iaşi pentru un loc în eşalonul întâi. Cu sigurnaţă nu va fi uşor, însă toată lumea îşi doreşte o promovare. “Mergem să ne batem pentru un loc în prima ligă. Ne dorim să promovăm, avem susţinere din partea Primăriei“, a spus înainte de plecare antrenorul Adrian Pricop.

La Iaşi fac deplasarea Angelica Podină, Beata Vaida, Adriana Matei, cele două s-au întors recent de la lotul naţional de junioare, Natalia Preda, Denisa Mocar, Alexandra Mişca, Alexandra Molnar şi Daiana Adamcsik. Adică acelaşi lot care a dus greul în cadrul Diviziei A 2.

După competiţia de la Iaşi, unde sperăm ca CSM-ul să obţină un loc în prima ligă, delegaţia sătmăreană va pleca spre Tg. Mureş. Lotul este în proporţie de 99% acelaşi, Natalia Acs urmând să îi ia locul senioarei Angelica Podină.

Până acum, la cadete CSM nu a pierdut nici măcar un set, fiind principal favorit la câştigarea titlului naţional.

Daniel Chiorean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *