“PSD a fost, este şi va fi partidul numărul 1 în ţară şi în judeţ!”

Filed under: Locale,Top News |

psd

Preşedintele şi preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor şi Dorel Coica, l-au prezentat în cursul zilei de ieri, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul formaţiunii politice, pe candidatul PSD pentru Colegiul 2 la Camera Deputaţilor. Este vorba despre avocatul Ciprian Ardelean, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, declarând că pe Ciprian Ardelean îl recomandă pregătirea profesională, cu atât mai mult cu cât candidatul social-democrat înţelege în profunzime actul legislativ, fiind de profesie avocat. La rândul său, Ciprian Ardelean susţine că vine în faţa alegătorilor cu un mesaj clar şi sincer: “Sunt avocat, doctorand în drept, şi înţeleg pe deplin actul de legiferare, principala sarcină a Parlamentului. De aceea cred că sunt candidatul cel mai potrivit pentru a obţine mandatul de deputat din Colegiul 2!”. Candidatul PSD se bucură şi de o susţinere puternică din partea Organizaţiei de Femei a PSD, potrivit celor declarate de preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare de Femei a PSD, Manuela Rogoz.

“PSD va obţine 40% din voturi”
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a avut numai cuvinte de laudă la adresa candidatului Ciprian Ardelean, arătându-se sigur de victoria PSD atât în cadrul alegerilor europarlamentare cât şi în cadrul alegerilor parţiale din Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor. Liderul social-democrat s-a arătat convins că PSD va obţine un scor situat între 35 şi 40% la ambele alegeri. “Ciprian Ardelean este un avocat de succes, care a avut rezultate foarte bune, având câteva procese de răsunet câştigate. Este colegul meu în Consiliul Judeţean, fiind consilier din 2008. Este absolvent al Facultăţii de Drept şi de Psihologie. În acelaşi timp, este doctorand. Aşa că nu ştiu câţi se pot mândri cu un candidat atât de bine pregătit, cu un trecut politic foarte consistent şi un viitor promiţător. Eu zic că sătmărenii noştri pot să îl desemneze cu încredere pe candidatul nostru în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor. Eu zic că viitorul sună bine pentru partidul nostru şi pentru candidatul nostru. Sunt foarte încrezător, iar din acest moment aştept ca timpul să îmi dea dreptate. Veţi vedea că pe data de 25 mai, seara, vom sărbători victoria candidatului PSD. Pot să vă mai spun că au fost multe discuţii, dar după cum v-am mai spus nu acceptăm din partea noastră decât un candidat de sub sigla cu cei trei trandafiri. Iar acest lucru s-a şi întâmplat. În acest an PSD va fi pe primul loc în judeţul Satu Mare. În orice caz, PSD este partidul numărul 1 la nivel naţional, şi pot să spun că este partidul numărul 1 şi la nivel judeţean”, a precizat Mircea Govor.

Sprijin pe toate fronturile
Preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Dorel Coica, a declarat că îl va susţine necondiţionat pe Ciprian Ardelean, precizând că PSD va obţine “50% plus un vot” în cadrul celor două scrutine. “După cum spunea şi domnul preşedinte Mircea Govor, este foarte important ca PSD să fie reprezentat de către un PSD-ist. Au fost tot felul de zvonuri şi de discuţii, cum că alţii ar fi vrut să vină la noi să candideze. Nu mi se părea corect! Ciprian Ardelean este un tip serios şi luptător şi a avut un scor foarte bun în Colegiul 5, când a fost foarte aproape să îl bată pe actual deputat UDMR Kereskenyi Gabor. Eu îl sprijin pe Cipri şi are mai mult de jumătate din electorat pe teritoriul municipiului Satu Mare. Este vorba despre cartierele Carpaţi I, Carpaţi II şi Micro 17. Acolo eu am avut un scor foarte bun, am câştigat detaşat în lupta cu fostul primar. Ciprian Ardelean este un om serios pe care PSD contează foarte mult ca şi viitor deputat şi sunt convins că Cipri va şi câştiga”, a arătat Dorel Coica.

Ciprian Ardelean se bucură şi de o susţinere puternică din partea Organizaţiei de Femei a PSD, potrivit celor declarate de preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare de Femei a PSD, Manuela Rogoz. “PSD are oameni de valoare pe care îi promovează şi trebuie să ţinem cont că este tânăr, ambiţios şi de perspectivă. Sătmărenii vor şti bine ce să aleagă, pentru că Ciprian Ardelean este un om integru, care ştie ce spune şi ştie ce face. Are experienţă în politica românească şi sunt sigură că nu va da greş. Organizaţia Femeilor Social-Democrate îl sprijină pe Ciprian şi avem încredere toate în el. Îi dorim mult succes şi vom face astfel încât să avem scorul cel mai bun cu candidatul cel mai bun”, a precizat Manuela Rogoz.

“PSD porneşte cu prima şansă!”
Ciprian Ardelean a vorbit despre şansele sale la ocuparea fotoliului de deputat, bazându-se pe experienţa anterioară, respectiv în condiţiile în care acesta a mai candidat la alegerile din 2012. Candidatul social-democrat a vorbit despre structura etnică şi structura politică a colegiului, dimensiuni care vor fi hotărâtoare în lupta pentru obţinerea mandatului de deputat, concluzionând că PSD porneşte cu prima şansă. Ciprian Ardelean a ţinut să le mulţumească liderilor social-democraţi pentru faptul că şi-au manifestat încrederea şi l-au desemnat drept candidatul Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD. Candidatul social-democrat a vorbit şi despre calităţile care îl recomandă pentru a-i reprezenta pe cetăţenii din Colegiul 2 în Camera Deputaţilor, punctând faptul că este doctorand în drept la Academia Română, fapt care se pliază perfect pe principala funcţie a Parlamentului, respectiv actul de legiferare.

“În primul rând, cred că trebuie să ajungă în Camera Deputaţilor oameni care trebuie să se priceapă la ceea ce fac, la actul de legiferare. Nu aş vrea să mă laud, dar eu sunt de profesie avocat şi cred că în Parlament trebuie să ajungă oameni care se pricep la legi şi care ştiu să facă legi, să interpreteze legile. Întotdeauna cei care vin în faţa alegătorilor promit că fac poduri şi drumuri, în funcţie de nevoile fiecărei comunităţi, totuşi discutăm despre alegerile parlamentare, iar în Camera Deputaţilor, înainte de toate, se fac legi, şi nu se fac poduri. Trebuie să înţelegem că oamenii pe care îi trimit alegătorii în Parlament trebuie să facă legi. Sunt simpatizant PSD din 2004 şi cu acte în regulă m-am înscris în Partidul Social Democrat în anul 2006. Din anul 2008 sunt consilier judeţean, actualmente sunt la al doilea mandat de consilier judeţean. Ca şi formare profesională, sunt absolvent al Facultăţii de Drept, am absolvit şi masteratul şi sunt doctorand la Academia Română. Am absolvit, fără să fiu licenţiat, Facultatea de Psihologie, iar în prezent sunt avocat”, a declarat Ciprian Ardelean.

Ciprian Bâtea

2 Responses to “PSD a fost, este şi va fi partidul numărul 1 în ţară şi în judeţ!”

 1. Da,asa este,din pacate.Ei sunt cei mai cititi in ale "almanachelor" si numarul acestora este foarte mare in Romania.

  paul
  16/04/2014 at 06:42
  Reply

 2. mai p(a)ulica ,dar despre succesurile proastei lui tata de la pdl,nimic!!!???

  boc face poc
  16/04/2014 at 14:29
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *