More

    Răzvan Burleanu vine la Olimpia- Gloria Bistriţa

    razvan-burleanu-si-a-depus-

    E oficial, noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, se va afla sâmbătă la Satu Mare şi va asista la derby-ul pentru play-off din seria Vest a ligii a 2-a dintre Olimpia şi Gloria Bistriţa.

    Burleanu se află în aceste zile într-un miniturneu în Ardeal, la Cluj, Arad şi Satu Mare.

    „Vrem să punem bazele unei colaborări cu Federaţia pentru înfiinţarea unui centru regional pentru copii şi juniori la Satu Mare”, motivează preşedintele Olimpiei, Dan Băbuţ, prezenţa şefului de la FRF la Satu Mare.

    Se pare că meciul dintre Olimpia şi Gloria Bistriţa a stârnit un interes maxim şi la Casa Fotbalului, surse din CCA susţinând că la derby-ul de la Satu Mare va fi delegat unul dintre arbitrii de pe lista FIFA. Altfel, antrenorul Olimpiei, Tibi Csik consideră că echipa lui e pregătită pentru marele meci cu Gloria şi e convins că elevii lui au învăţat din erorile făcute în partida tur de la Bistriţa şi apoi din amicalul din acest an, ambele pierdute de galben-albaştri cu 2-1, respectiv 3-1.

    „Niciun meci nu seamănă cu altul, iar la acele meciuri am pierdut nemeritat. Jucăm acasă şi ăsta e marele nostru atu, iar suporterii sunt convins că vor veni în număr mare să ne susţină. Iar la final să ne bucurăm împreună de calificarea în play-off” a spus Csik .

    Acesta ştie deja cu ce jucători îi va înlocui pe suspendaţii Iuhas şi Boştină dar nu va dezvălui primul unsprezece decât în dimineaţa jocului.

    „Îi las pe bistriţeni să-şi bată capul cum va arăta echipa noastră. Sigur că Boştină şi Iuhas sunt pierderi importante dar avem soluţii în lot care să-i înlocuiască cu succes“, a mai spus antrenorul Olimpiei.

    asd

    Conducerea Olimpiei a împărţit fly-ere prin oraş prin care încearcă să mobilizeze suporterii şi să-i aducă în număr cât mai mare sâmbătă de la ora 11 la stadion.

    Olimpia va intra vineri dimineaţă în cantonament, în vreme ce Gloria va ajunge şi ea în vineri la Satu Mare.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE